Preminuo je Ewen MacIntosh, glumac iz kultne serije 'The Office'

Vijest o njegovoj smrti podijelio je bliski prijatelj Ed Scott, a uzrok za sada nije poznat

Glumac Ewen MacIntosh, koji je u kultnoj seriji “The Office” igrao Keitha Bishopa, preminuo je u 50. godini, prenosi Guardian. Vijest o njegovoj smrti podijelio je njegov bliski prijatelj Ed Scott, a uzrok za sada nije poznat.

“Potpuno sam razoren gubitkom mog jako dobrog prijatelja Ewena MacIntosha. Možda je imao poznato lice, kojega će se milijuni sjećati kao Keitha iz The Officea, ali njegova osobnost je ono što ću najviše pamtiti”.

Menadžerska tvrtka koja je zastupala glumca, Just Right Management, izašla je s priopćenjem: “S velikom tugom objavljujemo miran odlazak našeg voljenog komičarskog genija Ewena MacIntosha. Njegova obitelj zahvaljuje svima koji su ga podržavali, posebno Willow Green domu za njegu. Uskoro će se odviti privatna kremacija za obitelj i bliske prijatelje, a memorijalno okupljanje održat će se kasnije tijekom godine.”

‘Bio je predivan glumac’

Chelle Just, agentica koja je predstavljala MacIntosha, rekla je: “Ewen je bio predivan glumac, a još bolja osoba. Nasmijavao je ljude i imao tako srdačno srce. Dotaknuo je živote svih koji su došli u kontakt s njim.

“Ewen je patio od lošeg zdravlja protekle dvije godine, a mirno je preminuo 19. veljače iz nepoznatih razloga.

Njegova obitelj je dirnuta i duboko zahvalna na svim izljevima ljubavi za Ewena, ali bi cijenila privatnost kako bi mogli tugovati u ovom vrlo teškom trenutku. Ewen će nam iznimno nedostajati. Neka mu je laka zemlja.”

Oprostio se i Ricky Gervais

 

Od glumca se oprostio i kreator serije, glumac i komičar Ricky Gervais. “Jako tužne vijesti. Duhoviti i divni Ewen MacIntosh, Veliki Keith, je preminuo. Počivaj u miru”, napisao je Gervais.

Glumac je studirao lingvistiku na Sveučilištu u Edinburgu, a tijekom studija bio je član kazališnog ansambla Edinburgh University Theatre Company, kao i The Improverts.

Igrao je i u komedijama “Miranda” i “Little Brain”, kratku ulogu imao je u “The Confusion of Tongues”. iz 2014. godine. Godine 2017. publika ga je gledala u filmu “Finding Fatimah”.

MacIntosh će ostati najpoznatiji po ulozi Keitha Bishopsa, računovođe u tvrtki Wernham Hogg koji sanja o karijeri DJ-a.