Teorija da će Crna udovica dobiti vlastiti film postaje sve realnija. Navodno već postoji i scenarij

Glumac Mark Ruffalo tvrdi da je već napisao scenarij

"Marvel's Captain America: The Winter Soldier"

Black Widow/Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) 

Ph: Zade Rosenthal

© 2014 Marvel.  All Rights Reserved.
FOTO: marvel

Mnogi filmolozi bi se složili s izjavom da se Marvel trenutačno nalazi na vrhuncu svog uspjeha. Nedavno lansirani nastavak Kapetana Amerike pokazao se najuspješnijim ljetnim blockbusterom, a u Marvelu već dalje marljivo pripremaju nove projekte koji će, vjerojatno, biti barem jednako uspješni kao i niz dosad ostvarenih filmova.

No, fanovi su primjetili jednu dosta čudnu rupu u Marvelovim planovima za budućnost. Nigdje se, naime, ne spominje solo film Crne udovice koji mnogi toliko priželjkuju. No, nisu samo fanovi zainteresirani za taj film. Gledali bi ga (i radili) Marvelov šef Kevin Feige, ali i braća Russo, ljudi koji su režirali posljednjeg Kapetana Ameriku.

A tu je i za Oscar nominirani glumac Mark Ruffalo koji je toliko zagrižen za realizaciju ovog projekta da je već napravio i prvu skicu scenarija. “Volio bih vidjeti njenu priču onako kako ju je ispričala u Osvetnicima”, poručuje Ruffalo. “Priča o tome da je od najranije dobi odgajana kako bi postala besprijekorna mašina za ubijanje je fascinantna. Bilo bi sjajno vidjeti njezin put do moralnosti.”

Crna udovica jedan je od popularnijih Marvelovih filmova

S obzirom na Marvelov poslovni plan zapravo je dosta nevjerojatno što se to još nije dogodilo. Lik Crne udovice je, naime, jedan od najjačih aduta iz cijele franšize pa se mnogi s razlogom pitaju zašto u Marvelu još uvijek nisu kapitalizirali njezin potencijal. Natasha Romanoff je, naime, još od svog prvog epizodnog pojavljivanja u Iron Manu 2 mnogima najdraži lik.

Usto je i jedan od emocionalno najzanimljivijih likova pa svakako postoji dovoljno manevarskog prostora za samostalnu priču o njezinom životu koji bi znao iskoristiti svaki iole talentirani scenarist. Ona je ipak misteriozna i enigmatična pojava čiji rijetki trenuci ranjivosti otvaraju vrata tajnama koje samo čekaju da ih se oslobodi, piše Independet.

Dobro, činjenica je da bi se njezina špijunska priča dosta razlikovala od priča ostalih Marvelovih likova, ali mislimo da su čak i u Marvelu postali svjesni da je došlo vrijeme za neku novu hibridnu filmsku tvorevinu koja bi Crnoj udovici omogućila dobivanje vlastitog filma.