Nekad je nužno odabrati stranu

Prince radi na svojim memoarima koji bi trebali otkriti sve što vas je ikad zanimalo o ovoj ikoni pop kulture

Kaže da bi se u knjizi trebalo naći sve što je o svom životu upamtio

LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 22: Musician Prince speaks onstage during the 2015 American Music Awards at Microsoft Theater on November 22, 2015 in Los Angeles, California.   Kevin Winter/Getty Images/AFP
FOTO: AFP

Internetom je odjeknula vijest da Prince, ikona pop glazbe, piše memoare koji bi trebali biti objavljeni iduće godine. Radi se o jednom je od najuspješnijih glazbenika svih vremena koji je samo u posljednjih 18 mjeseci objavio je četiri studijska albuma.

Vijest da piše memoare potvrdio je u petak njegov izdavač Spiegel & Grau, a Prince je na toj istoj tiskovnoj konferenciji otkrio da je pristao na pisanje jer mu je izdavač dao ponudu koju nije mogao odbiti. Osim toga, najavio je da će knjiga početi s njegovim najranijim sjećanjima, a radni naslov njegovih memomara zasad glasi The Beautiful Ones.

Pomaže mu brat Dan

“Ovo je moja prva knjiga”, izjavio je poznati pjevač. “Moj brat Dan mi pomaže oko pisanja. On je sjajan kritičar i to je ono što mi treba. Nije jedan od onih koji stalno govore da”, rekao je Prince okupljenim novinarima. “Počinjemo s mojim najranijim sjećanjima i nadam se da ćemo stići do Super Bowla”, dodao je.

Ako je za vjerovati najavi izdavača, onda će “Price svoje čitatelje povesti na jedno nekonvencionalno i poetično putovanje kroz njegov život i kreativni rad”. Njegovi memoari trebali bi uključivati priče o Princeovoj glazbi, ali i ljudima, mjestima i događajimakoje su oblikovali njegov život.