Nekad je nužno odabrati stranu

Pročulo se da je Lady Gagi pripala čast da na Grammyjima pjeva u čast Bowieju

Producentima dodijele nije padalo na pamet posao dati bilo kome drugome

FOTO: instagram

Objavljeno je da će Lady Gaga na skorašnjoj dodijeli Grammyja izvesti tribute Davidu Bowieju. Poznata pjevačica angažirana je prije njegove smrti, izjavio je producet Grammyja Ken Ehrlich, ali odgovorni su nakon te tužne vijesti odlučili promijeniti program i odati počast glazbenom velikanu. Nekoliko glazbenika izrazilo je želju da se priključe showu, ali producenti su ostali odlučni u naumu da Gaga nastupi sama.

To nimalo ne čudi s obzirom da je Lady Gaga u nekoliko navrata govorila koliko je Bowiejeva glazba utjecala na nju i njezinu glazbu. “Kad sam se zaljubila u Bowieja osjećala sam da je njegov glamur alat kojim se koristio kako bi ljudima prenio poruku koja im je liječila duše”, rekla je nedavno. “On je istinski umjetnik i ne znam jesam li prvo pomislila da bih voljela biti poput njega ili jesam li to toga došla kasnije shvaćajući da je to moj poziv i da je to ono što me privuklo njemu.”

Gagin nastup posvećen Bowieju vjerojatno neće biti na samom početku dodijele, ali zna se da će “otpjevati najmanje tri ili četiri njegove pjesme”, poručio je Ehrlich. “Tribute će biti homage onome što je David doista bio, osobito u glazbenom smislu, a nećemo zapostaviti niti utjecaj koji je izvršio na svijet mode i pop kulture generalno”, zaključio je.