Prvo poglavlje Star Trek: Discovery gotovo je u nedjelju, a sad javljaju da drugo kreće početkom 2018.

Drugio dio prve sezone Star Trek: Discoveryja stiže već 7. siječnja 2018.

FOTO: Jan Thijs/screenshot / CBS

CBS je odlučio na neobičan način rascijepiti prvu sezonu svoje trenutno vrlo popularne serije Star Trek: Discovery. Podijelili su sezonu na dva poglavlja, a prvo završava ove nedjelje. Gledatelji će se morati strpiti do sljedeće godine kako bi saznali što se dalje događa u seriji.

No fanovi ipak neće trebati predugo čekati za nastavak jer je upravo objavljeno da drugo poglavlje prve sezone starta već 7. siječnja 2018. Drugo poglavlje će se sastojati od preostalih šest epizoda koje će kao i dosad izlaziti svaku nedjelju, s posljednom najavljenom za 11. veljače 2018.

Već je najavljena druga sezona, ali još se ne zna kad dolazi

Serija je smještena u period oprilike desetljeće prije originalne serije i avantura kapetana Kirka, a većinom se fokusira na bivšu Starfleet časnicu Michael Burnham (Sonequa Martin-Green) koja je nakon incidenta u prvoj epizodi (nećemo spoilati detalje) proglašena izdajicom i pala u nemilost svojih nadređenih i Federacije uopće.

Nakon zaključne epizode prve sezone, fanovi će se vjerojatno morati malo duže strpiti za nastavak. CBS je već najavio drugu sezonu, ali osim same najave nisu ponudili nimalo detalja vezanih uz novu sezonu. Izgledno je da ćemo nastavak avantura posade Discoveryja gledati tek 2019.