'Puna kuća' se vraća na televiziju, a ovo su četiri razloga zašto nas to ne veseli

Glumci su prestari, preantipatični i prepropali da bi nas ova serija zanimala

Gdje se god okrenete, neka serija iz osamdesetih ili devedestih doživljava revival, ponovno okupljanje, ili spin-off. Slična stvar se sad događa i s “Punom kućom”. Sjećate se “Pune kuće”? Sitcom iz ranih devedesetih koji se vrti oko samohranog oca i njegove šašave obitelji dobro nam je ostao u pamćenju, ponajviše zahvaljujući našim TV kućama i njihovoj neizmjernoj ljubavi prema repriziranju repriziranog.

Ovih dana počele su kružiti glasine kako je Netflix zainteresiran da pokrene nastavak ove serije, koja bi se zvala “Fuller house” (Punija kuća?). Radnja bi se vrtila oko D.J. Tanner (Candace Cameron Bure), najstarije kćeri u originalnoj seriji, i njene BFF Kimmy Gibbler (Andrea Barber).

Stalna postava “Pune kuće” bi ovdje imala epizodne uloge – tako bi se povremeno pojavljivali Bob Saget, David Coulier i John Stamos, a potonji na projektu “Fuller House” ima i ulogu producenta.

Ako pitate nas, cijeli taj projekt zvuči kao jedna poprilično loša ideja. Evo i zašto:

1. Želimo da Bob Saget ostane čist

bob saget
Youtube

Iako nam je Bob Saget danas puno zabavniji nego tada, nekako sumnjamo da bi malo prljaviji humor kojem naginje prošao u obiteljskom sitcomu. Prilikom gostovanja u jednoj epizodi Entouragea, Saget je priznao kako se ne sjeća baš devedesetih jer je tablete protiv bolova gutao poput Kiki bombona. Premda nismo sigurno da mu vjerujemo, svakako ne želimo da mu vraćanje na set evocira te uspomene i vrati potrebu za konzumiranjem. Ostani čist, Bob!

2. Mary-Kate i Ashley Olsen više nisu preslatke bebe blizanke

olsen twins

One su danas ledene kraljice teške nekoliko stotina milijuna dolara. Nekako nam je teško zamisliti njihov pogled od kojih se ledi krv u žilama u seriji poput “Fuller House”.

3. D.J. Tanner i Kimmy Gibbler su glavni likovi?

dj kimmy
Youtube

 

Zbilja? Dva lika koji su i u originalnoj seriji bili među manje popularnijima, sad bi trebali biti protagonisti novog projekta. Ne miriši na dobro. Ni smiješno.

4. John Stamos zasigurno grca u dugovima

alg-stamos-saget-jpg
Youtube

 

Ne vidimo drugi razlog zbog kojeg bi prihvatio producentsku ulogu na ovom projektu kojem nije teško predvidjeti budućnosti.