Reper Flavor Flav upravo je uhićen jer je počinio sve moguće prekršaje odjednom

Policija ga je zaustavila zbog prebrze vožnje, pa su se malo iznenadili što su sve pronašli

Član legendarne hip hop grupe Public Enemy, Flavor Flav, noćas je uhićen u Las Vegasu. Ovu bivšu zvijezdu reality showa i velikog ljubitelja zidnih satova zbog prevelike brzine zaustavila je prometna policija dok se vozio u svom BMW-u.

Ispostavilo se da je prevelika brzina Flavov najmanji problem u ovoj situaciji. U kontroli koja je uslijedila nakon zaustavljanja, policajci su utvrdili da je ovaj hip hop veteran vozio pod utjecajem opijata, da je u svom posjedu imao manju količinu marihuane, da u autu ima otvorenu bocu alkohola, da mu je istekla registracija i da mu je zbog ranijih prekršaja već oduzeta vozačka dozvola. Ukratko, napravio je apsolutno sve moguće prekršaje koje vozač auta može napraviti, a koji ne uključuju udaranje u nekoga ili nešto.

Na njegovu sreću, sve optužbe spadaju u kategoriju manjih prekršaja pa je njegov odvjetnik već uplatio jamčevinu i reper je opet na slobodi. Flavor Flav je zadnji put zbog prebrze vožnje zaustavljen lani u New Yorku kad je policija utvrdila da mu je vozačka dozvola oduzimana već nevjerojatnih 16 puta.