Robert Pattinson, da, onaj lik iz Sumrak sage, možda bi mogao postati novi Batman. Twitter se sjajno sprda s tim

Premda je Pattinson glumio i u nekoliko ozbiljnijih filmova, Twitter mu očito ne želi oprostiti Twilight

FOTO: Twitter

Robert Pattinson, zvijezda filmova Sumrak Saga, navodno je u pregovorima za ulogu Batmana u novom filmu koji režira Matt Reeves. Variety je prvi objavio da je Pattinson potvrđen u ulozi mračnog krilatog osvetnika, no izgleda da ipak nije sve gotovo. Nedugo nakon toga je, naime, Deadline Hollywood objavio da se za glavnu ulogu također razmatra i glumac Nicholas Hoult, ali tvrde da su Pattinsonove šanse bolje.

Dakle, sasvim je izgledno da će Pattinson (koji je glumio i u drugim stvarima osim Sumraka) postati novi Batman. Svaki puta kada se imenuje novi Batman, internet naprosto povampiri i kreće ogromna i užarena rasprava oko toga tko je bolji Batman i zašto će novi Batman biti gori od bilo kojeg drugog. Naravno, Ben Affleck uvjerljivo vodi u toj priči.

Twitter ne mari za Pattinsonove druge uloge

Režiser Reeves na scenariju radi već dulje vrijeme, a film bi trebao doći u američka kina 25. lipnja 2021. godine. Reeves je očito pri kraju sa scenarijem, budući da se traže glumci, a njegov film neće biti klasična superherojska priča, već će imati više detektivski karakter.

Premda je Pattinson poznat kao svjetlucavi vampir iz tinejdžerske romanse Twilight, etablirao se kao sasvim ozbiljan glumac u nekoliko manjih neovisnih filmova, poput Cosmopolisa, High Lifea i Good Timea. Zanimljivo je što je Pattinson jedan od glumaca u novom, još uvijek neimenovanom filmu Christophera Nolana, poznatog režisera koji potpisuje tri Batmanova naslova s Christianom Baleom.

Naravno, Twitter se fantastično sprda s potencijalno novim Batmanom.

https://twitter.com/youmemonk/status/1129299457554636801

https://twitter.com/deadnightagain/status/1129299431394807809