Rolling Stone magazin je ove sekunde objavio Cobainovu pjesmu za koju nitko nije znao da postoji

U ulomku iz dokumentarca o Cobainu donose predivnu novu pjesmu

FOTO: YouTube

Smrt Kurta Cobaina (travanj 1994.) je opsesivno proučavana i secirana od strane povjesničara, muzikologa i fanova. Postoji li šansa da ne znamo sve o jednom od najomiljenijih glazbenika današnjice? Postoji li i najmanja šansa da je iza njega ostalo još pjesama koje nismo čuli?

Itekako postoji. Magazin Rolling Stone je upravo objavio ekskluzivni ulomak iz dokumentarca o Cobainu koji nam otkriva toliko toga. Naslovna tema novog Rolling Stonea koji u prodaju u Americi ide u petak, donosi ekskluzivni razgovor s Frances Bean Cobain, njegovom kćerkom, u kojem ona po prvi put progovara o očevu nasljedstvu, životu nakon smrti, burnom odnosu s Courtney Love i o HBO dokumentarcu Kurt Cobain: Montage od Heck koji ih je nakon toliko godina sve okupio na jedno mjesto.

Snimka pronađena u napuštenom skladištu

U isječku iz filma (koji će biti prikazan 4. svibnja) imamo priliku vidjeti i dosad neviđenu snimku. Frontmen Nirvane pjevuši mračnu i srcedrapajuću pjesmu za koju redatelj Brett Morgen kaže da nikada prije nije bila objavljena. Naime, otkrivena je 2013. u zaboravljenom skladištu koje je Kurt imao u najmu.

Poslušajte i procijenite sami što je moglo biti da si Kobain nije oduzeo život te obavezno pogledajte film i pročitajte intervju čim budu dostupni.