Ryan Adams je upravo objavio novi album (koji je zapravo samo obrada albuma Taylor Swift)

Čini se da je američka pjevačica zbog toga presretna

INDIO, CA - APRIL 12: Singer-songwriter Ryan Adams performs onstage during day 3 of the 2015 Coachella Valley Music & Arts Festival (Weekend 1) at the Empire Polo Club on April 12, 2015 in Indio, California.   Frazer Harrison/Getty Images for Coachella/AFP
FOTO: AFP

Početkom kolovoza Ryan Adams putem Instagrama i Twittera najavio je da će obraditi cijeli album mlade mu kolegice Taylor Swift naslovljen 1989. I dok su mnogi na početku smatrali da se radi tek o pukoj šali, sad se čini da je on ipak bio ozbiljan.

Svoju je ozbiljnost da taj naum realizira čak i dokumentirao pa su se tako s vremena na vrijeme na društvenim mrežama pojavljivale snimke iz studija u kojem je snimao album, odnosno njegovu preradu.

https://twitter.com/taylorswift13/status/629212668218314752?ref_src=twsrc%5Etfw

Danas je konačno taj njegov dugoočekivani album pušten u opticaj. Zasad se čini da njime nije razočarao ni svoje fanove ni fanove Taylor Swift. Ona je tom je prilikom putem svog Twitter računa poručila da upravo njegova glazba oblikovala njezin autorski stil i da joj se cijela ova situacija čini nadnaravnom i snovitom.

https://twitter.com/taylorswift13/status/644535114203025408?ref_src=twsrc%5Etfw

Zasad na internetu postoji samo jedna pjesma, a ako vas zanima kako je ovaj glazbenik i pjesnik prepjevao pjesmuljke američke pop pjevačice, slobodno posluhnite video u nastavku.