Sam Mendes je (po tko zna koji put) izjavio da je Bond kojeg ćemo gledati posljednji kojeg će on potpisati

Završeno je snimanje novog Bonda, premijera nas čeka najesen

BEVERLY HILLS, CA - NOVEMBER 07: Director Sam Mendes arrives at the 2012 BAFTA Los Angeles Britannia Awards Presented By BBC AMERICA at The Beverly Hilton Hotel on November 7, 2012 in Beverly Hills, California.   Frazer Harrison/Getty Images for BAFTA/AFP
FOTO: AFP

Upravo je objavljena vijest da je Spectre vjerojatno posljednji nastavak franšize o agentu 007 koji će režirati Sam Mendes. No, vjerojatno se uopće ne morate zbog toga uznemiravati jer je to isto izjavio već i nakon što je snimio mega uspješni nastavak naslovljen Skyfall. “Prošli sam put rekao ne i onda svjedno završio radeći ga i zbog toga su me svi moji prijatelji dobro ismijali. No, mislim da je ovo sad stvarno zadnji Bond kojeg ću raditi”, izjavio je za BBC.

Inače, Spectre je upravo završen, a snimanje oba filma ukupno je trajalo pet godina. “Mislim da se više nikad ne bih upuštao u to. Da bi čovjek to mogao raditi mora sve ostalo staviti na pauzu. Gotovo mi se čini da je sve ovo dio jednog istog velikog iskustva koje je bilo fantastično… Stvarno mislim da se više radi o životnom stilu nego li o poslu”, rekao je Mendes.

Spectre će biti drugi Bond kojeg potpisuje ovaj redatelj. Snimao se u Londonu, Italiji, Maroki i Meksiku i na njemu je radilo više od 1000 ljudi. “Ovo je bio mnogo veći podvig od Skyfalla”, objasnio je poznati redatelj.

Uz Daniela Craiga, koji će Bonda utjeloviti po peti put, u ovom će nastavku zaigrati i Christoph Ealz, Lea Seydoux, Andrew Scott, Naomie Harris, Ben Whishaw, Dave Bautista, Monica Bellucci i Ralph Fiennes. Svečanu premijeru ovog filma moći ćete pogledati zaputite li se 26. listopada u London.