Snoop Dogg ima novi album: svoje najveće hitove pretvorio je u uspavanke za bebe

Već je objavljen vinil, a za dva dana će se moći kupiti CD ili streamati

Rapper Snoop Dogg attends the ceremony honoring him with a Star on Hollywood Walk of Fame,  November 19, 2018 in Hollywood, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
FOTO: AFP

Snoop Dogg izdao je novi album, no ne baš onakav kakav bismo očekivali od njega. Jedan od najcijenjenijih repera današnjice snimio je album s uspavankama temeljenim na nekim od njegovih hitova, poput “Gin and Juice”, “Drop it like it’s Hot” i “Sensual Seduction”.

Ako vam je prva pomisao bila da možda riječi iz pjesama nisu baš prikladne za djecu, ne brinite. Album imena “Rockabye Baby! lullaby renditions of snoop dogg”, sadržavat će samo instrumentalne verzije njegovih pjesama, koje bi djecu trebale uljuljati u san. Inače, Snoop Dogg nije prvi reper čije su pjesme postale uspavanke. U partnerstvu s diskografskom kućom Rockabye Baby! Musicom slične albume izdali su i Eminem, Drake i Kanye West.

Lullaby Renditions of Snoop Dogg available on vinyl exclusively for Record Store Day 11/29!Available digitally 12/06

Gepostet von Rockabye Baby am Dienstag, 26. November 2019

Već se može streamati

Album bi na CD-u trebao izaći relativno brzo, već 6. prosinca, taman na Svetog Nikolu. Ako ste pak u retro raspoloženju, već sada možete naručiti vinil verziju koja je izašla prošli mjesec. Moći ćete uskoro i streamati album; također od 6. prosinca preko Spotifya ili direktno sa stranice diskografske kuće.

Snoop je početkom ove godine u jednom od intervjua pričao o svojoj ljubavi prema glazbi. “Volim kako se osjećam zbog dobre glazbe. Čak i ako nije moja, obožavam kako se osjećam zbog nje. Ali ako je moja, onda je još bolje jer sam ja to napravio. Ranije sam radio neke projekte koji nisu bili dobri, ali ja sam se osjećao dobro. To je jedino za što me briga”, kazao je Snoop.