Snoop Dogg je na Instagramu najavio novi album; zvat će se Neva Left, izlazi 19. svibnja i fanovi su uzbuđeni

Pokazao je cover albuma koji podsjeća na Doggystyle razdoblje

FOTO: Screenshot

Snoop Dogg jučer je na svojem službenom Instagram profilu predstavio cover za svoj novi album Neva Left, kojeg namjerava izbaciti 19. svibnja. Za cover je korištena stara fotka Snoopa iz 1993. godine, što asocira na njegove rane dane i debitantski album Doggystyle.

Ovo je Snoopov petnaesti studijski album i nastavlja se na prošlogodišnji Coolaide, na kojem je radio s producentima Just Blazeom, Swizz Beatzom i Timbalandom. Još čekamo da predstavi producente Neva Lefta. Novi album je, kaže, donekle povratak na staro i za Snoopa znači presjek čitave karijere koja traje već nekih dvadeset i pet godina.

Svaka pjesma za drugu fazu karijere

Očito je da je baš zato odabrao staru fotku kako bi fanovima dao do znanja kakav zvuk mogu očekivati na novom albumu. Za fotografiju je zaslužan Chi Modu, čovjek koji je svojim slikama kronološki pratio razvoj hip hopa zadnjih nekoliko desetljeća, pa je tako osim sa Snoopom surađivao i s nekim legendama poput Tupac Shakura, Notorious B.I.G.-ja, Mary J. Blige, i L-L Cool J-ja.

Kaver novog Snoopovog albuma
Kaver novog Snoopovog albuma Chi Modu /Instagram

“Kroz sve ove godine, imao sam svoje ruke u raznim vrstama projekata, ali muzika je uvijek bila moj glavni fokus”, rekao je Snoop u najavi albuma te objasnio kako će novi album sadržavati 16 pjesama i predstaviti svaku fazu njegove karijere. Fanovi koji već sada naruče album preko iTunesa odmah dobivaju najavni singl Mount Kushmore, na kojem sa Snoopom repaju Redman, Method Man i B-Real.