Stallone je potvrdio; u nastavku filma Creed, Rocky će se ponovno suočiti s Ivanom Dragom

Ivan Drago ubio je Apolla Creeda u četvrtom nastavku Rockyja

FOTO: YouTube

Prije mjesec dana, pisali smo o tome kako Sylvester Stallone na Instagramu izaziva fanove objavama u kojima širi glasine o mogućem povratku Dolpha Lundgrena u Rocky franšizu, a jučer je konačno službeno potvrdio njegov povratak. Na upit portala TMZ o tome hoćemo li ponovno vidjeti borbu Rockyja protiv sovjetskog negativca Ivana Drage kojeg glumi Lundgren, Stallone je kratko odgovorio: “Znate da moram udariti Dragu barem jednom”.

Ivan Drago bio je glavni negativac četvrtog nastavka Rockyja, boksač koji je nokautom usmrtio Rockyjevog najdražeg rivala Apolla Creeda, kojeg je glumio Carl Weathers. Tema čitavog filma bio je Rockyjev osvetnički meč protiv Drage. Prije dvije godine, Rocky se vratio u filmu Creed, u kojem trenira Apollovog sina, Adonisa Johnsona. Sad sprema nastavak – u kojem ćemo vidjeti susret Adonisa i čovjeka koji je ubio njegovog oca.

Hoćemo li u Creedu 2 gledati sina Ivana Drage?

Stallone i dalje ne daje previše informacija o Creedu 2, ali mnogi spekuliraju kako će tema filma biti meč između Adonisa i sina Ivana Drage. Da i dalje postoji interes za filmove o Rockyju dovoljno govori činjenica da je Creed na svjetskim kino blagajnama zaradio gotovo 174 milijuna dolara, dok je u film bilo uloženo 35 milijuna.

Stallone je stigao prokomentirati i činjenicu da će boksač Floyd Mayweather za meč protiv MMA borca Conora McGregora dobiti honorar od 300 milijuna dolara: “Šokiran sam… što neće dobiti više”, prokomentirao je Stallone. Iako je premijera inicijalno najavljena za studeni ove godine, Creed 2 ipak u kina dolazi tek 2018., i za sada nema službeni datum premijere.