Stigao je novi trailer za Star Wars seriju The Mandalorian. Izgleda baš senzacionalno i sad smo jako uzbuđeni

U ovom novom traileru možemo vidjeti neke od tradicionalnijih elemenata Star Warsa

FOTO: The Mandalorian/Twitter

Par tjedana prije izlaska nove Disneyeve Star Wars serije, The Mandalorian, konačno smo dobili novi trailer. U novom traileru je hrpa zanimljivih scena, uključujući i nekoliko svemirskih zvijeri s kojima će se Mandalorian morati boriti, te vizualno upečatljivu borbu svemirskih brodova.

Radnja je smještena između radnji šestog filmskog nastavka Star Wars: Povratak Jedija i ustanka First Ordera iz Star Wars: The Force Awakens. Možemo prepoznati i Pedra Pascala, glumca poznatog po ulogama u Narcosima i Game of Thronesu. Pascal je svog lika u travnju ove godine opisao kao “misterioznog revolveraša” iz dalekih rubova galaksije.

Jedan od najambicioznijih projekata na Disney+

Serija je, inače, inspirirana jednim od najdražih likova iz serijala Star Wars, Boba Fettom i njegovim ocem Jangom. Producent serije Jon Favreau je za Hollywood reporter ranije izjavio da je cilj serije prikazati mračniju stranu Star Warsa. U prvom traileru je atmosfera bila poput one iz Mad Maxa, budući da su glave, odnosno kacige, bile nabijene na kolce usred pustinje.

Ovaj novi trailer se više oslanja na tradicionalne elemente Star Warsa, uključujući borbe svemirskih brodova, borbe droida i nekoliko sučeljavanja licem u lice. Mandalorian je jedan od najambicioznijih projekata za Disneyev streaming servis Disney+. Cijela serija je stajala oko 100 milijuna dolara, s oko 12,5 milijuna dolara po epizodi. Premijeru će imati 12. studenog, kada i službeno lansira Disney+.