Stigao je prvi trailer za 'The Irishman', novi Scorseseov film s De Nirom, Pacinom i Pescijem; isplatilo se čekati godinama

Gotovo cijelo desetljeće The Irishman je bio samo ideja u nastajanju

FOTO: screenshot YouTube

Objavljen je prvi trailer za novi film Martina Scorsesea – The Irishman. Radi se o filmu kojeg je legendarni redatelj najavljivao još 2010. godine kada je rekao kako će se ponovo udružiti s Robertom De Nirom kako bi filmski adaptirali knjigu Charlesa Brandta ‘I Heard You Paint Houses’. Nažalost to se sve dosad nije dogodilo, a sve zbog ogromne svote koja bi trebala biti uložena u tehnologiju kojom bi digitalno pomladili glumce, piše Esquire.

Gotovo cijelo desetljeće The Irishman je bio samo ideja u nastajanju, ali sada se Scorsese udružio s Netflixom kako bi konačno realizirao svoj projekt. Film se vrti oko mafijaškog ubojice Franka Sheerana kojeg glumi De Niro i za kojeg se govori da je sudjelovao u ubojstvu Jimmyja Hoffe, kojeg glumi Al Pacino.

Tri najjača filmska mafijaša

U traileru vidimo kako se na telefon javlja Russell Buffalino kojeg glumi Joe Pesci i govori Hoffi kako ima jednog klinca koji želi posao te slušalicu predaje Sheeranu. Kratko čujemo njihovo upoznavanje, a onda se radnja seli te u kadru vidimo tri prstena prije nego scena skače na De Nira koji uletava u jedan lokal i počinje pucnjavu. Zapravo kroz cijeli trailer se izmjenjuju scene ubojstava koje je Sheeran (De Niro) obavljao za mafiju.

Osim tri najveća mafijaša filmskih platna, De Nira, Pacina i Pescija u The Irishmanu glume i Bobby Cannavale, Anna Paquin, Ray Romano i Jesse Plemons, a osim zvjezdanih imena u traileru vidimo i rezultat one skupe tehnologije s početka teksta koja je omogućila da se glavne glumce pomladi i izgleda prilično dobro.