Nekad je nužno odabrati stranu

Studentski centar ima novog glavnog producenta. Gospodin je dosad bio uzgajivač jagoda

Sanacijski upravitelj, koji je s funkcije voditeljice kulture smijenio iznimno uspješnu Natašu Rajković, ima novi hit kadrovski potez

Sanacijski upravitelj zagrebačkog Studentskog centra, gospodin Mirko Bošnjak, početkom kolovoza smijenio je iznimno uspješnu voditeljicu kulture, Natašu Rajković. Nakon tog skandaloznog poteza, na njezino mjesto imenovao je Davora Šišmanovića, a zatim je s funkcije sama odstupila glavna producentica Silvija Stipanov.

Cijelog sebe dosad je davao u jagode

Na to upražnjeno mjesto sada je imenovan gospodin koji je dosad po medijima istupao kao uzgajivač jagoda. Uz dokumente koji dokazuju da je izvjesni Vlatko Previšić, koji se slučajno zove kao ne baš po dobrom zapamćeni dekan, tu vijest je sinoć objavio teatar.hr.

Pritom su izvukli njegovo gostovanje u RTL direktu u svibnju ove godine kada se požalio ovako: “Cijeli dan sam se mučio s berbom, a onda su me Plodine hladno odbile”. Kako je tada kazao Zoranu Šprajcu, on cijelog sebe daje u uzgoj jagoda. Njegov istup u RTL Direktu možete pogledati ovdje.

"Evo, baš nedavno sam bacio više stotina kilograma jagoda, a zbog toga sam se i odlučio prosvjedovati ispred Plodina…

Gepostet von Zoran Šprajc am Dienstag, 22. Mai 2018