Super vijest za naše pretplatnike: HNK Zagreb novi je partner Telegram kluba

Pretplatnici Telegrama ostvaruju pravo na ekskluzivne popuste i pogodnosti

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu novi je partner Telegram kluba, ekskluzivnog kluba posebnih ponuda i popusta za naše pretplatnike. Od sada kao pretplatnik Telegrama možete ići na predstave Hrvatskog narodnog kazališta uz poseban popust, a za više detalja posjetite stranice Kluba.

Kroz članstvo u Telegram klubu možete ostvariti izuzetne pogodnosti kod naših partnera – vodećih hrvatskih knjižara, izdavača, kazališta i muzeja. Svi pretplatnici Telegrama automatski su članovi Telegram Kluba, dok imaju aktivnu pretplatu.

Osim HNK u Zagrebu, partneri Kluba su koncertna dvorana Vatroslav Lisinski, knjižare Fraktura, Ljevak, Hoću knjigu, Školska knjiga, kazališta Gavella, ZKM, Kerempuh, Komedija, HNK Varaždin, HNK Osijek i Kazalište Marin Držić u Dubrovniku, te Muzej suvremene umjetnosti, Muzej prekinutih veza, Arheološki muzej u Zagrebu, Muzej iluzija, i Muzej vučedolske kulture u Vukovaru, a planira se dodavanje brojnih drugih ustanova i kompanija.

Zajednica najvjernijih čitatelja

Kako biste kao pretplatnik Telegrama iskoristili ove ekskluzivne ponude, posjetite stranicu Telegram Kluba i odaberite što želite, a uz svaku ponudu nalaze se detaljne upute kako je iskoristiti. Za kupnju knjiga ili ulaznica na fizičkom prodajnom mjestu, na blagajni možete pokazati svoju digitalnu pretplatničku iskaznicu, dostupnu na stranicama Kluba.

Isto tako, kod određenih partnera postoji mogućnost kupnje online uz jedinstvene promo kodove koji su vidljivi isključivo pretplatnicima. Ako još niste pretplatnik, ovdje možete pogledati mjesečne i godišnje opcije koje imamo za vas.

Postoje klubovi koji nisu za sve. Ali su sve onima, koji im pripadaju. Takav klub je Telegram Klub, nova zajednica naših najvjernijih čitatelja, koja će sada imati ekskluzivne popuste na najbolje knjige, predstave, izložbe i koncerte.