Još nije izašao ni službeni trailer za treći nastavak Avengersa, a braća Russo javljaju da su već počeli snimati i četvrti

Posljednji nastavak Avengersa stiže u kina 2019.

ZADNJA IZMJENA: kol. 12, 2017
Foto: Marvel/Disney

Još nije izašao ni službeni trailer za Avengers: Infinity War, a braća Russo već planiraju nove projekte. Slikom koju su postavili na Facebook, redatelji Anthony i Joe Russo objavili su da su počeli sa snimanjem četvrtog nastavka Avengersa, i nazvali ga početkom kraja ove desetogodišnje franšize Marvel Cinematic Universea.

Marvel još nije objavio naziv četvrtog nastavka, obzirom da bi sam naslov bio spoiler, no već se zna da bi završni dio Avengersa trebao stići u kina 3. svibnja 2019. Kevin Feige, predsjednik Marvel Studija, izjavio je da će četvrti Avengersi biti finale kakvo još nije viđeno, obzirom da će zaključiti franšizu od ukupno 22 naslova pod Marvel Cinematic Universea. Nakon Avengersa će MCU ući u tzv. četvrtu fazu i doživjeti značajne promjene.

Spider-Man će biti vodič u četvrtu fazu MCU-a

Prvi Marvelov film u toj četvrtoj fazi bit će nastavak Spider-Man: Homecominga, koji u kina stiže dva mjeseca nakon četvrtih Avengersa. “Toliko stvari će se dogoditi u trećem i četvrtom nastavku Avengersa, a još ćemo više stvari izmijeniti u novim filmovima četvrte faze. Zato smo odlučili da će gledateljima trebati vodič za taj prelazak, a postoji li tko bolji za taj zadatak od Petera Parkera?”, rekao je Feige.

Beginning the end.

Posted by The Russo Brothers on 10. kolovoza 2017

 

 

Vanja Žeželić
Telegram autor
401 članak Više o autoru