Nekad je nužno odabrati stranu

Snima se nastavak Kung Furyja iz 2015.; glumit će Michael Fassbender

David Sandberg snimio je kratkometražni filmić prije dvije godine

Snima se nastavak Kung Furyja, a upravo je objavljeno kako će Michael Fassbender biti dio glumačke ekipe. Redatelj David Sandberg je 2015. snimio kratki film Kung Fury, o kung fu policajcu iz Miamija koji se vraća kroz vrijeme kako bi ubio najvećeg zločinca u povijesti – Kung Fuhrera Hitlera.

Polusatni film je bio posveta kung fu filmovima iz osamdesetih, a zbog kombinacije zabavnog trasha, političke nekorektnosti i pretjeranog nasilja stekao je kultni status. Potaknut uspjehom Sandberg sada snima dugometražni film koji će biti nastavak izvornog Kung Furyja. Fassbender, trenutno jedan od najtraženijih glumaca Hollywooda, pojavit će se u jednoj od glavnih uloga.

Novi film je smješten u Miami 1985.

Originalni kratki film, koji je djelomično sponzoriran preko Kickstartera, prikazan je u Cannesu u sklopu Directors Fortnight programa. U Cannesu je tada dobio nekoliko nominacija, a da se dopao gledateljima pokazuje visokih 86 posto pozitivnih kritika na Rotten Tomatoes.

Novi dugometražni film će biti smješten u Miami 1985., kada cijeli grad od zločina čuva policajac poznat kao Kung Fury i njegova specijalna policijska postrojba Thundercops. Nakon tragične pogibije jednog od članova Thundercopsa ekipa se raspada, a na scenu dolazi misteriozni zlikovac koji pomaže Fuhreru da se dočepa ultimativnog oružja za uništenje svijeta, piše Variety.

Pojavljuje se i David Hasselhoff

David Hasselhoff će se također pojaviti u filmu i reprizirat će svoju ulogu Hoffa 9000 iz originalnog Kung Furyja. Redatelj izvornika David Sandberg će režirati nastavak, a također će i producirati te glumiti glavnu ulogu. Dok se prisjećamo originalnog Kung Furyja, moramo vas svakako podsjetiti i na smiješan spot za film koji je snimio Hasselhoff: