Sve je veća panika oko novog Star Wars spinoffa, sad su problemi i oko glumca koji bi trebao biti Han Solo

Nakon što su otpušteni prijašnji redatelji angažiran je Ron Howard

FOTO: Lucasfilm promo

Star Wars Han Solo spinoff već je neko vrijeme u problemima. Najprije su smijenili redatelje Phila Lorda i Chrisa Millera zbog kreativnih nesuglasica s Lucasfilm studiom. Navodno je redateljski dvojac bio preopušten i sklon humorističnim improvizacijama koje se nisu svidjele šefovima iz Lucasfilmsa.

Ubrzo je došla dobra vijest da će se režije primiti Ron Howard, inače dobitnik dva Oscara, no sad su se problemi nastavili. Mlada zvijeda novog Han Solo filma Alden Ehrenreich nije impresionirao producente svojom izvedbom, dapače, bili su toliko razočarani da su unajmili učitelja glume kako bi pokušali poboljšati njegovu glumu.

Prvim redateljima se svidio Ehrenreich

Od početka je bilo jasno da je pred Ehrenreichom težak zadatak – trebao je zamijeniti Harrisona Forda koji je bio fantastičan u četiri nastavka. Alden Ehrenreich inače je prvi koji se pojavio na audiciji u konkurenciji od 2500 glumaca, a tadašnji redatelji Lord i Miller su izjavili: “Alden je praktički prošao višeboj s drugim jakim konkurentima, no od samog početka uspio nas je uvjeriti da bi upravo on mogao prerasti u čuveni lik koji svi toliko dobro poznaju”.

Dolaskom Rona Howarda kao novog redatelja stvari su se očito promijenile, doveden je učitelj glume koji bi trebao pomoći Ehrenreichu da ostvari redateljevu viziju, a to neće biti lagan zadatak. Za usporedbu, Daisy Ridley u Force Awakens i Felicity Jones u Rogue One imale su lakši posao obzirom da su stvarale potpuno nove likove, no Ehrenreich mora utjeloviti jednog od najomiljenijih likova filma uopće. Nema sumnje da će do same premijere biti pod povećalom studija i medija.