Taylor Swift najavila 'Black Dog', treće limitirano izdanje albuma 'The Tortured Poets Department'

Sva izdanja njezinog jedanaestog studijskog albuma izlaze 19. travnja

US singer-songwriter Taylor Swift arrives for the 66th Annual Grammy Awards at the Crypto.com Arena in Los Angeles on February 4, 2024. (Photo by Robyn BECK / AFP)
FOTO: AFP

Taylor Swift najavila je treće i “posljednje” limitirano posebno izdanje svog nadolazećeg, jedanaestog studijskog albuma “The Tortured Poets Department”. I ovo će izdanje, poput prethodna dva, imati bonus pjesmu – ovaj put s naslovom “Crni pas”.

Swift je vijest objavila na završnoj večeri svog angažmana u Singapuru, prenosi Variety. Obožavateljima bi ovaj naslov – “Crni pas” – mogao biti intrigantan jer je riječ o popularnom izrazu za depresiju ili melankoliju.

Iako se malo zna o novoj pjesmi Taylor Swift, u dodatnoj najavi objavljenoj na društvenim mrežama pjevačica je objavila mali teaser teksta, “Old habits die screaming…”.

Lansiranje u srijedu, album 19. travnja

Naslovnu fotografiju, kao i na ostalim izdanjima, potpisuje Beth Garrabant. Boja ovog vinilnog izdanja je crna. Ova verzija albuma bit će dostupna samo putem web trgovine Taylor Swift, a lansiranje je najavljeno ove srijede u 14 sati.

Na prethodna dva limited edition izdanja novog albuma, bonus pjesme su bile “The Albatross” i “The Bolter”, a niti jedno se više ne može kupiti u njenoj web trgovini. U prodaji je još uvijek posebno “deluxe” izdanje, s bonus pjesmom “The Manuscript”. Sva fizička izdanja – CD/vinyl/kazeta – dosad puštena u prodaju nose po jednu od ove četiri pjesme kao dodatne, dok je digitalna verzija bez bonus pjesme.

Sva izdanja albuma “The Tortured Poets Department” izlaze 19. travnja.