Telegram organizirao specijalnu kino projekciju novog Marvelovog hita samo za naše pretplatnike

U punoj dvorani Kaptol Botique Cinema pretplatnici su mogli pogledati hit Čuvari galaksije 3

FOTO: Saša Ćetković

U zagrebačkom Kaptol Botique Cinema jučer je održana specijalna kino projekcija novog Marvelovog hita Čuvari galaksije 3, u organizaciji Telegrama. Projekcija je bila otvorena isključivo za Telegramove pretplatnike, koji su se proteklih tjedana mogli prijaviti i rezervirati svoje mjesto u dvorani.

Čuvari galaksije 3 tek je došao u kina, a odabrani pretplatnici Telegrama imali su ga prilike pogledati među prvima u Hrvatskoj, i to kao poklon. Novi nastavak Marvelove franšize dobio je izuzetno pozitivne ocjene kritičara, a mnogi ga zovu najboljim Marvelovim filmom u zadnjih pet godina.

Dolazak pretplatnika na projekciju Saša Ćetković
Dolazak pretplatnika na projekciju Saša Ćetković
Projekcija samo za pretplatnike Saša Ćetković
Pretplatnici Telegrama prije početka filma Saša Ćetković
Dvorana prije početka emitiranja Saša Ćetković
Dolazak pretplatnika u dvoranu Saša Ćetković
Pretplatnici prije početka filma Saša Ćetković
Pretplatnici čekaju početak filma Saša Ćetković

Osim projekcije filma, pretplatnici Telegrama sinoć su dobili i poseban poklon paket u platnenoj Telegram vrećici, u kojoj su nalazili proizvodi naših partnera – Cedevita Vitamin Water, Franck Crema kava, čokolada Jimmy Fantastic, Melem balzam za usne i hidratantna zaštitna krema, Iskon papuče – te majica s natpisom Telegram.

Poklon paket za pretplatnike na projekciji Saša Ćetković

Prije početka filma, pretplatnicima u dvorani obratila se glavna urednica Telegrama Jelena Pavić Valentić.

Specijalni popusti i ponude za pretplatnike

Telegram je prije dvije godine pokrenuo program pretplate, kako bismo najvjernijim čitateljima dali mogućnost da podrže rad naših novinara. Bez pretplatničke podrške, bilo bi nam nemoguće raditi na zahtjevnim istraživačkim serijalima, dubinskim analizama i reportažama, za koje Telegramovi novinari redovito osvajaju važne nagrade.

Telegram projekcija Čuvari galaksije 3 Saša Ćetković

Osim podrške novinarstvu i neograničenog čitanja, pretplatnici Telegrama također imaju specijalne cijene za sve knjige u našoj nakladi, te pristup Telegram Klubu, s popustima i ponudama u vodećim kazalištima, knjižarama, muzejima i streaming servisima. Ako još niste pretplatnik Telegrama, pakete pretplate možete pogledati ovdje.