Tom Cruise otkrio je kako će se zvati drugi nastavak Top Guna; glupo mu je samo dodati broj pa će biti Top Gun: Maverick

Ispričao je i o čemu će se raditi u nastavku, ali i tko će raditi glazbu

Cruise kao Maverick
FOTO: MovieClips/YouTube/Screenshot

Nedavno je iznenadio fanove kad je potvrdio da se doista snima nastavak jednog od njegovih najvećih hitova – Top Gun – a sada je Tom Cruise odlučio predstaviti nekoliko bitnih detalja vezanih uz taj film. Inače, Cruise je trenutno zauzet promoviranjem Mumije, snima šesti nastavak Nemoguće misije, a na set novog Top Guna prelazi iduće godine.

U intervjuu za Access Hollywood, Cruise je otkrio kako će se zvati nastavak, tko će raditi glazbenu podlogu te koja je glavna tema filma. “Imat će istu atmosferu kao prvi film, stilistički će biti isti kao i original, glazbu će opet skladati Harold Faltermeyer“, rekao je entuzijastični Cruise, i dodao kako je ovo povratak avijatičara i “potrebe za brzinom”, natjecateljskog duha, ali i napredak njegovog lika, Mavericka.

Cruise nije htio broj u naslovu nastavka

“Neće se zvati Top Gun 2, zvati će se Top Gun: Maverick, jer, nisam htio broj, ne treba nam broj”, rekao je Cruise za Access Hollywood. Redatelj originala, Tony Scott, nažalost je preminuo, i još se ne zna tko će režirati nastavak. Spekulira se da bi to mogao biti Joseph Kosinski, redatelj Tron: Legacy i Obliviona, ali za sada ništa nije službeno potvrđeno.