Evo, i Daniel Craig je sad potvrdio da će glumiti u još jednom Bondu (ali kaže da mu je to zadnji)

Craigu će ovo biti peti i posljednji film o Bondu

FOTO: print screen

Mnogo se pričalo o tome tko će biti novi James Bond nakon što je po završetku snimanja posljednjeg nastavka, Spectre, Daniel Craig izjavio da bi si radije prerezao žile nego ponovno glumio u novom 007 filmu. Od tad su krenula premišljanja. Craig je malo izjavljivao da neće reprizirati svoju ulogu Bonda, pa je onda govorio da ipak hoće jer su mu ponudili puno novaca…

I čini se da Craig svaki tjedan mijenja mišljenje. Prošli tjedan je u intervjuu za bostonski radio izjavio kako još nije donio odluku te da ne može potvrditi da će glumiti u 25. Bondu. No, ovaj tjedan se opet predomislio pa ju u Late Showu Stephena Colberta potvrdio da se ipak vraća kao James Bond.

Craigu će peti Bond film biti i zadnji

“Dosta sam se izmotavao oko toga. Cijeli dan odrađujem intervjue na kojima me ispituju to pitanje, na koje sam izbjegavao odgovoriti. No, ako moram reći istinu, mislim da je trebam reći tebi”, rekao je Craig Colbertu. Na Colbertovo direktno pitanje hoće li se vratiti Jamesu Bondu, Craig je odgovorio s kratkim “da”.

Tu jednu riječ je popratilo oduševljenje iz publike, no utišao ih je izjavom da će mu to biti zadnji Bond. “Mislim da je to to. Želim završiti ovu priču u pozitivnom tonu i veselim se tome”, zaključio je Craig. Ovo će mu biti peti Bond film, a novost je izazvala zadovoljne reakcije na Twitteru.