'Ubojice cvjetnog mjeseca' Martina Scorsesea uskoro stižu na Apple TV+

Očekuje se da će Scorseseov povijesni spektakl imati veliku ulogu u nadolazećoj sezoni filmskih nagrada

Jedan od najuspjelijih filmova protekle godine, “Ubojice cvjetnog mjeseca” Martina Scorsesea, uskoro stiže na male ekrane. Kako piše Empire, povijesni spektakl američkog velikana od 12. siječnja bit će dostupan na streaming platformi Apple TV+.

Dok je distribuciju u kinima preuzeo Paramount, “Ubojice cvjetnog mjeseca” primarno je nastao kao produkcija studija Apple TV+, pa je bilo i očekivano da će biti prikazan na njihovoj platformi. Film je zadnjih tjedana već bio dostupan za kupnju u digitalnom izdanju.

Priča o univerzalnom zlu

Baziran na istoimenoj knjizi novinara Davida Granna, hvaljeni Scorseseov film donosi priču o masovnim ubojstvima počinjenim nad američkim domorodačkim stanovništvom iz plemena Osage, koje je zahvaljujući nafti pronađenoj na njihovoj zemlji, početkom 20. stoljeća postalo najbogatije na svijetu. U glavnim ulogama briljiraju Leonardo DiCaprio, Robert De Niro i Lily Gladstone.

Film je u kinima zaradio nešto preko 156 milijuna dolara, a očekuje se da će izuzetno dobro proći u nadolazećoj sezoni filmskih nagrada.

Streaming platforma Apple TV+ za sada nije dostupna u Hrvatskoj, iako je gledaju u gotovo svim državama Europe.