Nekad je nužno odabrati stranu

Uistinu stiže nastavak legendarnog Breaking Bada. Zove se El Camino, a evo i prvog foršpana

Najavljeni film pratit će priču Jessea Pinkmana, a stiže 11. listopada na Netflix

Nakon što je u posljednjih nekoliko dana iscurilo puno detalja o nastavku legendarne serije Breaking Bada, producenti Netflixa potvrdili su: za mjesec i pol dana, 11. listopada, stiže film El Camino. Prema informacijama koje su potvrdili i glavni glumci, film El Camino pratit će sudbinu Jessea Pinkmana, jednog od dva glavna protagonista serije. “Ne smijem ništa reći”, kazao je za New York Times glumac Aaron Paul, koji se vraća ulozi Pinkmana, “ali fanovi će biti iznimno zadovoljni”.

Netflix je odmah objavio prvu najavu za El Camino:

Snimanje obavljeno u velikoj tajnosti

Prema dostupnim informacijama, snimanje filma obavljeno je u najvećoj tišini, na istim lokacijama na kojima je snimana originalna serija. Dok su mediji shvatili što se zbiva, snimanje je već bilo gotovo, a svi detalji radnje pomno su skrivani. Iza El Camina stoji producent, scenarist i redatelj Vince Gilligan, autor Breaking Bada i prequel serijala Better Call Saul.

Osim Aarona Paula koji je potvrdio svoj angažman, nije poznat nijedan drugi glumac El Camina. Radnja bi trebala pratiti nastavak priče Jessea Pinkmana, kojeg smo posljednji put vidjeli kako bježi iz neonacističkog skloništa iz kojeg ga je spasio nekadašnji partner Walter White.