Umrla Vera Čudina, osebujna gospođa poznata po proricanju budućnosti u medijima

Njezine predikcije i analize uvijek su privlačile pažnju publike

FOTO: PIXSELL

Hrvatska kolumnistica i autorica knjiga, Vera Čudina, preminula je u dobi od 66 godina nakon kratke i teške borbe s bolešću. Ispraćena je u Zagrebu u krugu obitelji, javlja Jutarnji list.

U javnosti je postala popularna zbog svojih predviđanja događaja u javnom i političkom životu. Često je gostovala u televizijskim emisijama u kojima je govorila što nas čeka u budućnosti.

Uz pisanje i predviđanje budućnosti, Čudina se bavila i slikarstvom. Posljednjih nekoliko godina pisala kolumnu za portal Živim.hr.

‘Povezanost mene i duha je od djetinjstva’

“Povezanost mene i duha postoji od ranog djetinjstva što sam i pokazivala, tad još sramežljivo, ali ne iz straha, nego iz osjećaja poniznosti koju osjećam i danas. Odrastanjem sam shvatila i prihvatila odgovornost, kao i svojevrsnu žrtvu takve uloge. Nikad nisam požalila iako sam mnogo trnja osjetila na svojoj koži”, objasnila je Čudina svoje uvjerenje da je sposobna proricati budućnost u izjavi koju je dala 2017. godine.

“Upoznati me možete i prekomojih devet objavljenih knjiga, umjetničkih slika, kolumni u Večernjem listu, TV ekrana, mnogo danih intervjua…ima načina. Jesu li to previđanja pogleda u budućnost, je li to inteligencija vizionarstva….ili nešto više od svega toga bespredmetno je raspravljati. Svatko vidi i čuje ono što hoće. Ali što je istina morate se uvjeriti sami bez ičijeg utjecaja sa strane”, stoji na njezinoj web stranici.