Upravo je izašao prvi trailer za film o Edwardu Snowdenu i izgleda jako loše

Netko je uzeo Snowdenow profil s LinkedIna i pretvorio ga u video

GERMANY-HANOVER-CEBIT 2015-EDWARD SNOWDEN(150318) -- HANOVER, March 18, 2015 (Xinhua) -- Edward Snowden is seen on the screen during a live remote interview at CeBIT 2015, the world's top trade fair for information and communication technology, in Hanover, Germany, on March 18, 2015. (Xinhua/Zhang Fan)Zhang Fan Photo: XINHUA/PIXSELL
FOTO: Zhang Fan/XinHua/PIXSELL

Sjećate li se još uvijek Edwarda Snowdena, onog momka koji je svijetu objelodanio najveće tajne koja je CIA držala u svojim ladicama? Naravno da je otpočetka svima bilo jasno da je samo pitanje vremena kad će se njegova priča pojaviti na velikom platnu – ne treba to osobito čuditi, ipak se radi o najvećem stvarnom superjunaku današnjice.

Pa, upravo je u javnost pušten prvi trailer za biografski film o ovom čovjeku. Kako je Oliver Stone tek pred koji tjedan završio sa snimanjem nekako se podrazumijeva da je materijal još uvijek suviše sirov da bi prvi trailer mogao ličiti na bilo što drugo osim onoga što vidimo. No, da će to biti rezime njegova profila s LinkedIna ipak nitko nije baš očekivao. Mislim, momak je ipak već dvije godine nezaposlen pa nisam siguran koliko smisla ima uopće baviti se time. Možda bi ipak bilo pametnije da se objavom trailera pričekalo još koji tjedan da se skupi dovoljno materijala za nešto pristojnije.