Upravo je objavljena prva fotografija sa snimanja novog Captain America filma i izgleda prilično genijalno

Prvi put vidimo kako će izgledati ključni novi negativac Marvel svijeta

FOTO: Marvel/Disney

U filmu ‘Captain America: The Winter Soldier’ se pojavljuje jedan agent S.H.I.E.L.D.-a, Brock Rumlow. Redovnim gledateljima to nije previše značilo. Ali fanovi stripova su znali da je to velika stvar. To je bilo prvo pojavljivanje zlikovca Crossbones.

U stripovskom svijetu, Rumlow je kriminalac koji postane plaćenik u službi Red Skulla. Tako da kada se Rumlow pojavio u Winter Soldieru i kada smo vidjeli da je preživio posljednju bitku, znali smo što nas čeka. Sumnje je potvrdio Frank Grillo, tip koji glumi Rumlowa, na Twitteru.

https://twitter.com/FrankGrillo/status/585207703389122560

Kombinacija meksičkog hrvača i brutalnog ubojice

Najavio je da će se pojaviti u novom Captain America filmu ‘Civil War’, a bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti i prva fotografija Grilla na setu. Sad smo dobili tri fotke u jednoj. Dobili smo prvu fotografiju sa seta ‘Captain America: Civil War’, prvu fotografiju Frank Grilla u tom filmu i prvu fotografiju Brock Rumlowa u Crossbones kostimu. Ajme majko, kako genijalno izgleda.

Super je što Marvel inzisitra da likovi u filmovima nose kostime koji su vrlo karakteristično stripovski (s ovom maskom izgleda malo kao meksički hrvač Marvel svijeta), ali ipak se trude da izgledaju drugačije u filmovima, malo više baziran u realnosti.

Kako god bilo, Crossbones izgleda fenomenalno. I bez da smo vidjeli ostatak Captain Americe, dosta sam siguran da će i to izgledati genijalno. Šteta što moramo čekati do svibnja 2016. godine da vidimo hoće li biti dobar.