Upravo je procurio trailer za 'Batman vs Superman' i nismo baš oduševljeni

Pojavio se nekoliko dana prije planirane premijere američkim kinima

Warner Bros. uredi nisu mjesto gdje trenutno vlada sreća i veselje. Naime, ovaj filmski studio je imao u planu premijerno prikazati trailer za novi film “Batman v. Superman: Dawn of Justice” u ponedjeljak u IMAX dvoranama diljem SAD-a, no planovi su im pomućeni time što je, pogađate, trailer upravo procurio online.

Iako su u Warneru krenuli u žestoku ofenzivu i gase svaki video koji se pojavi na Youtubeu, trailer se i dalje može pronaći na Torrentima i drugim streaming platformama. Snimka nije HD već je snimljena mobitelom, a trailer ima portugalske titlove.

Naravno, sve je to nama (a i vama) zapravo poprilično nebitno, jer trailer je tu i konačno imamo uvid u to kako će film izgledati. A izgleda poprilično mračno i dramatično, kao i većina DC-evih filmova. Rekli bi čak i pomalo predramatično.

Koliko su nas “Star Wars” sinoć razveselili, toliko nas je ovo ostavilo ravnodušnima. Preveliki naglasak je stavljen na tu dramu, i zbog toga nismo dobili nikakav uvid u glavne likove. Batmana i Supermana vidimo tek u kratkim obrisima, tako da je ovo zapravo tek trailer za trailer. Pogledajte ga dok i ovaj video ne bude skinut s interneta.