Već je popunjeno 80 posto kapaciteta INmusica; vrlo je izgledno da će ovo biti najposjećenije izdanje

Velika potražnja za ulaznicama publike iz cijelog svijeta za ovogodišnji INmusic

FOTO: Julien Duval/INmusic

Tri mjeseca je do INmusica, a već je popunjeno 80 posto kapaciteta festivala. Tako veliki interes za ulaznicama dobar je pokazatelj da bi 12. izdanje Inmusic festivala moglo oboriti dosadašnje rekorde posjećenosti.

Takav interes nije posve neočekivan, prvenstveno zbog headlinera. Najavljeni su Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J i Kasabian, što je rezultiralo velikom potražnjom za ulaznicama publike iz cijelog svijeta. Kultni glazbeni časopis New Musical Express pritom je uvrstio INmusic među dvanaest najboljih festivala na svijetu.

U konkurenciji drugih velikih glazbenih festivala u Europi, čije su ulaznice mnogo skuplje, cijene za INmusic prilagođene su kupovnoj moći hrvatske publike.

Kako do preostalih ulaznica

Zanimljive su i informacije o bukiranju smještaja u Zagrebu. Booking.com već sada označava da je u 2017. godini zasad najtraženiji upravo za vrijeme INmusica, od 19. do 21. lipnja.

Ulaznice su dostupne u poslovnicama OTP banke diljem Hrvatske, Dirty Old Shopu u Zagrebu (Tratinska 18) i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 449 kn, a sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kn dostupne su, također, putem službenog festivalskog webshopa.

Na festivalu će nastupiti neka vrlo atraktivna imena suvremene autorske glazbe – Kings of Leon, Arcade Fire, Alt-J, Kasabian, Michael Kiwanuka, Flogging Molly, Darko Rundek, Slaves, Repetitor, Booka Shade, The Strange, Kel Assouf, Public Service Broadcasting i mnogi drugi.