Nekad je nužno odabrati stranu

Vikend je odmah bolji, objavljena je prva snimka Schwarzeneggera u novom Terminatoru

Osim Arniea, u novom nastavku vraća se Linda Hamilton, kao i James Cameron

Kao što je i obećao, u svakom dosadašnjem nastavku, terminator Arnolda Schwarzeneggera konačno se vratio; objavljene su prve fotografije iz novog Terminatora, a odabrani američki novinari imali su prilike vidjeti nekoliko minuta dosad snimljenog materijala. Osim Arnieja, u novom Terminatoru konačno se vraća Linda Hamilton, kao James Cameron, redatelj prva dva filma popularne franšize, ovaj put kao producent.

Filmska ekipa okupila se na CinemaConu, godišnjoj konvenciji vlasnika kinodvorana i studija, na kojoj se tradicionalno prikazuju teaseri iz nadolazećih hitova. Po svemu sudeći, nakon prvih reakcija Terminator: Dark Fate mogao bi biti upravo to. O radnji filma ne zna se previše, osim što je Cameron odlučio ignorirati niz nastavaka i TV serija, te priču vratiti tamo gdje je on stao u ulozi redatelja, na drugom nastavku iz 1991.

Redatelj ovog nastavka je Tim Miller koji se proslavio Deadpoolom, a osim Hamilton i Arnieja, glumit će Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna i Diego Boneta. U kina bi, prema najavama, trebao doći 1. studenog ove godine.