Za manje od mjesec dana počinje nova sezona serije American Horror Story

Konačno ćemo vidjeti koliko Lady Gagay vrijedi kao glumica

FOTO: YouTube

Svi ljubitelji popularne američke serije American Horror Story će uskoro doći na svoje. Od nove sezone dijeli nas, naime, još manje od mjesec dana, a FOX je petu sezonu AHS-a nazvao Hotel. Ryan Murphy i Brad Falchuk, tvorci ove serije, ove će nas sezone odvesti u izmišljeni losandželeski Hotel Cortez, a radnje se temelji na priči djevojčice koja je nestala nakon što je ušla u lift jednog ekskluzivnog hotela.

Ove se godine već uhodanoj ekipi priključila i Lady Gaga, a u novoj će sezoni glumiti lik krvoločne vlasnice hotela, The Countess. Neko se vrijeme govorilo da je njezin lik zapravo vampir, ali odnedavno se zna da se zapravo radi o ekraniziranoj verziji ozloglašene grofice Elizabete Bathory (mađarske grofice koja je ubila neviđeno velik broj mladih djevojaka kako bi zadovoljila svoje nevjerojatne sadističke porive).

Premda Jassicu Lange u Hotelu nećemo gledati (što je dosta tužno), itekako se veselimo što se legendarnoj seriji vratila Sarah Paulson. Ona će u Hotelu glumiti heroinsku ovisnicu Hypodermic Sally. Osim nje u petoj će se sezoni pojaviti i stari znanci kao što su Cathy Bates, Matt Bomer, Evan Peters, ali i Naomi Campell.