Zaboravite Glee, Gwyneth Paltrow će (uz još par poznatih plavuša) uskoro napraviti sličnu (samo bolju) stvar

Zasad znamo samo da će se mnogo pjevati, ali vjerujemo da će biti genijalno

Davne 2012. Ryan Murphy, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon i Cameron Diaz sjeli su za stol i odlučili da će napraviti filmski mjuzikl koji će se zvat One Hit Wonders. Radnja se trebala fokusirati na tri propale zvijezde koje su odlučile stati na loptu i oformiti girl band.

Sony je otkupio prava na film, ali je cijela priča stala nakon što se iz projekta povukla Amy Pascal, a nakon toga su filmska prava vraćena Murphyju. On je u međuvremenu film odlučiop pretvoriti u seriju, a dosad je napisao već četiri sezone.

Film postaje serija

Ono što već sad znamo je da će u prvoj sezoni u toj seriji koja zasad nema naslov igrati Gwyneth Paltrow koja će cijeli projekt i (ko)producirati. Čini se da će osnovna radnja ostati pa će ona igrati ocvalu četrdesetogodišnju pjevačicu koja je čvrsto odlučila oformiti band s još dvije kolegice koje se nalaze u istoj situaciji.

Sad treba još samo malo pričekati da vidimo je ekipa ostala ista ili ćemo u ostale dvije glavne uloge ipak gledati neke druge plavuše. Ali, dok čekamo, svakako pogledajte ovih par videa i sami se uvjerite zašto tvrdimo da će ova serija biti genijalna. Tko bi rekao da Gwyneth zna pjevati (i svirati očito isto). Svašta.

https://www.youtube.com/watch?v=fb_blTYY6sM

https://www.youtube.com/watch?v=bfQForTV_eA