Žao nam je što vam to moramo reći, ali izgleda da će većina glavnih likova Igre prijestolja umrijeti

To je otkrila Francesca Orsi, HBO-ova predsjednica dramskog programa

Glumačka ekipa trenutno najpopularnije serije na svijetu; Game of Thrones, dobila je scenarije za novu, osmu i ujedno posljednju sezonu Igre prijestolja, i navodno su svi bili prilično emotivni, prenosi Variety. Kao što je to uobičajeno, našli su se svi zajedno na zajedničkom čitanju i komentiranju scenarija.

“Bio je to moćan trenutak u našim životima i karijerama. Nitko od glumačke ekipe dotad nije pročitao scenarij posljednje sezone, u kojem jedan za drugim likovi pogibaju”, rekla je Francesca Orsi, HBO-ova predsjednica dramskog programa. Dodala je da su nakon zajedničkog čitanja scenarija svi glumci ustali i aplaudirali dvadesetak minuta sa suzama u očima.

Najavljeni spin-offovi

https://www.youtube.com/watch?v=puLV_-5sp6I

Sudeći po njezinim riječima, posljednja sezona Igre prijestolja mogla bi napraviti pravi masakr među glavnim likovima. Gledatelji su već sigurno oguglali na stil Georgea R.R. Martina koji je u romanima vrlo sklon hladnokrvnom ubijanju svojih likova, što serija vjerno prati. No nakon osam sezona, fanovi će sigurno tugovati za nekima od njih.

Orsi je novosti objavila na Best of HBO panelu na INTV konferenciji koja je održana u Jeruzalemu jučer i danas. Kratko se osvrnula na već najavljene spin-offove Igre prijestolja te izjavila da su spremni u njih uložiti ozbiljan novac, konkretno, za spin-offove planiraju izdvojiti veći budžet od onog koji su uložili u prvih nekoliko sezona Igre prijestolja. Posljednja, osma sezona Igre prijestolja najavljena je za sljedeću godinu.