Ženski spin-off filma Ocean's Eleven postaje potpuniji; ekipi se upravo pridružile Rihanna i Anne Hathaway

Cast zvuči prilično dobro, a obećavaju i redatelj i producent

FOTO: AFP

Rihanna i Anne Hathaway pridružile su se ženskoj ekipi spin-offa filma Ocean’s Eleven, piše Guardian. A šuška se da su pred potpisivanjem ugovora i Helena Bonham Carter, Mindy Kaling te reperica i glumica Awkwafina. Još se otprije zna kako će na projektu raditi i oskarovke Cate Blanchett i Sandra Bullock.

“Scenarij je zasita sjajan”, rekla je u lipnju Bonham Carter koja tad još, doduše, nije bila sigurna hoće li glumiti u ovom spin-offu. “Scenarij je sjajan za žene, presmiješan je”, dodala je poznata britanska glumica.

Režirat će Gary Ross, a producirati Steven Soderbergh

Film će, inače, nositi naslov Ocean’s Eight tako da se trenutačno intenzivno traga za još jednom glavnom glumicom. Priča se da bi to mogla biti Elizabeth Banks, ali sigurno je da će film režirati Gary Ross, redatelj poznat po svom angažmanu u Igrama gladi.

Zanimljivo je da će taj spin-off producirati Steven Soderbergh koji je, inače, 2001. režirao i remake poznatog filma iz 1960. godine u kojem je naslovnu ulogu Dannyja Oceana odigrao Frank Sinatra.

“Mislim da je ton prilično sličan”, rekao je Ross nedavno. “Ovaj film bit će istovremeno i ekstenzija i nastavak… ne pada mi na pamet promijeniti ton filma i ushićen sam i počašćen što ću proširiti priču. Materijal je stvarno zabavan.”