Zna se kome je ponuđena uloga novog Jamesa Bonda. Daniela Craiga mogao bi zamijeniti Aaron Taylor-Johnson

Eon Productions navodno je već započeo s pripremama za sljedeći James Bond film, a trenutno se radi na scenariju

English actor Aaron Taylor-Johnson poses for a photo during a press conference to promote his film "Bullet Train" in Seoul on August 19, 2022. (Photo by Jung Yeon-je / AFP)
FOTO: AFP

Britanski glumac Aaron Taylor-Johnson najvjerojatnije će biti novi James Bond, a ugovor za ulogu sljedećeg agenta 007 navodno se već nalazi na stolu te se samo čeka njegov potpis.

Poznat po filmovima “Kick-Ass” i “Avengers: Age Of Ultron”, 33-godišnji glumac već se neko vrijeme spominje kao favorit među kandidatima koji bi mogli preuzeti tu ulogu od Daniela Craiga, koji je slavnog agenta utjelovljavao 15 godina.

The Sun je prenio neimenovani izvor da je tvrtka Eon Productions, pod čijom je egidom snimljena većina filmova u serijalu adaptiranome prema romanima Iana Fleminga, dala službenu ponudu, te da se “čeka odgovor.” Eon Productions je navodno već započeo i s pripremama za sljedeći James Bond film, a trenutno se radi na scenariju.

Bond je njegov

Prema istom izvoru, “što se Eona tiče, Aaron će u sljedećih nekoliko dana potpisati ugovor i možemo se početi spremati za veliku objavu”. Taylor-Johnson “nevjerojatno je talentiran glumac” i “savršena osoba za ulogu Bonda”, glumac koji će odlično znati nastaviti tamo gdje je Daniel Craig stao, citiran je isti izvor. “Bond je Aaronov, prihvati li.”

Taylor-Johnson se proslavio 2009. kada ga je njegova sadašnja supruga Sam Taylor-Johnson, koja je 24 godine starija od njega, angažirala za ulogu Johna Lennona u filmu “Nowhere Boy”.

Glumac još nije službeno prihvatio ulogu Bonda, a ranije je komentirao kako su glasine koje ga povezuju s Jamesom Bondom “šarmantne i prekrasne”.