Telegram partner

U suradnji s

Eurospinom

Bili smo u novom Eurospinu Branimirova. Otvorena je peta trgovina u Hrvatskoj, a cijene će vas osvojiti

Od sada i u zagrebačkoj Dubravi možete kupovati i štedjeti svoj novac

Talijanski diskontni lanac Eurospin polako osvaja hrvatsko tržište. Nakon što je u samo mjesec dana otvorio četiri trgovine i to u Zadru, Požegi, Samoboru i Velikoj Gorici, pronašao je svoju novu adresu. I to u zagrebačkoj Dubravi.

Na policama samo robne marke

Ovaj je lanac diskontnih trgovina specijaliziran za prodaju prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevnu kupnju. Ono po čemu se razlikuje od ostalih trgovina jest činjenica da je Eurospin jedini lanac diskontnih trgovina u Europi koji prodaje isključivo svoje robne marke te u njihovim trgovinama ne postoje klasični brendovi kao u ostalim supermarketima. No, kupci koji sad već redovito dolaze u Eurospin, kažu kako ovdje mogu pronaći sve što im je potrebno, i to po najpovoljnijim cijenama na našem tržištu.

Više od 2500 proizvoda

Naime, Eurospin je prije tridesetak godina odlučio predstaviti vlastite robne marke. Vođen idejom kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama, iskustvo kupnje zamišljeno je pomalo drugačije: brzo i jednostavno uz vlastiti asortiman s više od 2500 proizvoda. Pristup se pokazao uspješnim u Italiji i Sloveniji, a sada i u Hrvatskoj kao trećoj zemlji koja je postala dom Pametnoj kupnji.

Potrebe kupaca na prvome mjestu

Svoje vrijednosti Pametne kupnje odlučili su podijeliti i s kupcima u Hrvatskoj pa su asortiman prilagodili potrebama koje odgovaraju hrvatskom tržištu uz održavanje svog glavnog prioriteta: najveće moguće uštede za svaku obitelj. Ovaj diskontni lanac konstantno predano radi na tome kako bi ispunio zahtjeve kupaca.

Visoki standardi kvalitete

Prema visoko postavljenom standardu, dobavljači Eurospina mogu postati samo oni koji zadovolje stroge kriterije izvornosti i svježine, uz kontinuitet kvalitete. Tako je i u Hrvatskoj, gdje je već ostvarena suradnja s lokalnim dobavljačima, čije proizvode nalazimo na svježim odjelima poput Mesnice, Delikatese, Pekarnice te Voća i povrća.

Koliko je pametna kupnja ovoga puta bila pametna?

Na otvorenju u zagrebačkoj Dubravi, na adresi I. Štefanovečki zavoj 12, provjerili smo jesu li cijene doista toliko niske koliko se priča. I odmah smo se uvjerili – izdvajamo 10 proizvoda čija nas je cijena osvojila na prvu:

  • sir mozzarella 4 kom, sveukupno 500 grama – 16,99 kn
  • sir grana padano, 100 grama – 7,89 kn
  • maslac 250 grama – 8,49 kn
  • trajno mlijeko Land 2,8% mm, 1 litra – 3,79 kn
  • mortadella bez maslina, 100 grama – 4,49 kn
  • pasirana rajčica Passata, 700 grama – 3,99 kn
  • tjestenina spaghetti/fusilli, Tre Mullini, 1 kilogram – 5,59 kn
  • delikates šunka iz komada buta, 100 grama – 3,99 kn
  • banane, 1 kilogram – 5,55 kn
  • mljevena turska kava Don Jerez, 500 grama – 17,99 kn

Na policama čeka i šok ponuda

Pored brojnih linija prehrambenih proizvoda, u ponudi je i širok spektar korisnih neprehrambenih proizvoda (kućanske potrepštine, tekstil, uradi sam, itd.). Uz redovito niske cijene, tjedne nabavke uz Eurospin katalog donose još veće uštede u kućnom budžetu kroz brojne akcije. Tako kupci u novoj zagrebačkoj trgovini ovih dana mogu uloviti šok ponudu i za samo 172,99 kuna kupiti kuhinjski robot sa pet brzina i turbo opcijom, a koji dolazi s trogodišnjom garancijom.

Trgovine u Hrvatskoj

Nakon zagrebačke Dubrave, Eurospin nastavlja otvarati poslovnice diljem Hrvatske. Do kraja 2020. planirana su otvorenja i u Križevcima i Poreču. Iduće godine planiraju otvoriti 20-ak poslovnica uz oko 500 novih radnih mjesta u Hrvatskoj. Sve o trgovinama i robnim markama saznajte na službenoj web stranici te Eurospinovim društvenim mrežama Facebooku i Instagramu.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu