Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Telegram partner

Najbolji contemporary azijski restoran u Zagrebu

Nova jela i sjajni kokteli

Novozagrebački resotran Food Division ulazi u novu fazu predstavljajući svoj obogaćeniji meni contemporary azijske kuhinje, gdje svojim gostima predstavlja nove, a očekivane klasike poput Bao parenih peciva u verziji sa katsu piletinom ili sa teriyaki glaziranim carskim mesom. Od noviteta, možete isprobati Tataki tunu, Tokyo Shoyu Ramen i još par iznenađenja.

Veganska publika brzo je zauzela svoje mjesto u kuhinji Food Divisona, pa u toj međusobnoj ljubavi nastaje i Plant Plate, divan veganski tanjur šaroliko, a zaokruženo posložen, kojeg jednostavno morate probati (bili vegan ili ne). Proširenu ponudu za vegane čini i Buddha plate, namjenjen onim sportski orijentiranim veganima, te Sapporo Miso Ramen, u potpunosti veganski ramen, jedan od rijetkih u gradu, a morate probati i bezglutenski veganski Mramorni flan.

 

Spajanje naizgled nespojivog oduvijek je bila utopijska misao i životni stil koji Food Division u svom prostoru uspješno živi, a u to ime, nastale su i sjajne koktelske priče. Impresivni izgledom, očaravajući okusom, rezultat su istraživanja i kombiniranja koje se slaže s ponudom kuhinje, a svakako probajte French Phillipe ili bezalkoholni A different Ocean.

Zanimljiva vinska karta, vrhunski ocjenjen interijer, jedan od najboljih novootvorenih zagrebačkih restorana, sve su to kategorije u koje je Food Division svrstan stručnim okom najrenomiranijih iz struke. Ali tu se ne staje, to je uz ove novitete sasmo uzbudljiv početak godine koji se nastavlja u odličnoj formi. Dođite!