Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Telegram partner

U suradnji s

U suradnji s Visokim učilištem Algebra

Ovo Visoko učilište studentima nudi fleksibilan studij te dvije magistarske diplome. Evo i kako

Programe i studije nastoje uskladiti s potrebama svojih studenata i polaznika

FOTO: PROMO

Sklapanjem partnerstva s Goldsmiths sastavnicom Sveučilišta u Londonu, Visoko učilište Algebra svojim je studentima pružilo posebnu priliku – stjecanje britanske i hrvatske diplome, i to bez potrebe odlaska iz Zagreba.

Goldsmiths je rangiran među 500 najboljih sveučilišta u svijetu prema QS World University Rankings – najrelevantnijoj svjetskoj rang-listi sveučilišta – s osam akademskih odjela u top 50 najboljih u svijetu i četiri u top 20 najboljih u svijetu.

Zahvaljujući toj suradnji, Algebrini će studenti već od ove jeseni moći na engleskom jeziku studirati dizajn, 3D oblikovanje, multimediju, digitalni marketing, podatkovnu znanost, računarstvo ili pak razvoj računalnih igara. A svi navedeni studiji provodit će se po programima koji su u skladu s EU i UK standardima.

Pravo na dvije magistarske diplome

“Upisom na Algebrin diplomski studij, bez obzira gdje su ranije završili preddiplomski, svi studenti ostvaruju pravo na dobivanje dviju magistarskih diploma – britanske i hrvatske”, pojašnjava doc. dr. sc. Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra te dodaje da to vrijedi i za studente preddiplomskih stručnih studija.

Uvjeti za upis diplomskih studija u suradnji s londonskim Goldsmithsom, kako kaže dekan, jednaki su uvjetima koji su postavljeni i za upis studija na hrvatskom jeziku. Međutim, potrebno je imati završen preddiplomski studij na engleskom jeziku ili položiti obaveznu provjeru znanja engleskog jezika kroz IELTS, TOEFL ili drugi relevantni certifikat.

Svi programi diplomskih studija podrazumijevaju 18 mjeseci predavanja, uz završni semestar u kojem je potrebno napisati i obraniti diplomski rad.

doc. dr. sc. Mislav Balković, dekan Visokog učilišta Algebra Aleksandar Selak

Fleksibilan format studiranja

S obzirom na to da su Algebrini studenti diplomskih studija većinom već zaposleni te iza sebe imaju ostvarene uspješne karijere, ovo Visoko učilište sve svoje studijske programe nastoji prilagoditi njihovim potrebama.

Tako studij organiziraju na način da se predavanja odvijaju u večernjim terminima i subotom, posebice kako bi studenti, uz redovan rad ‘od 9 do 17’, mogli stići zadovoljiti sve studentske obaveze.

“Svi su izrazito fokusirani na učenje, rezultate i povezivanje – to su mahom ljudi koji znaju što žele i kojima fleksibilno okruženje kakvo im nudimo, pruža i odličnu platformu za networking i poslovno povezivanje”, istaknuo je dekan Balković.


Sadržaj nastao u suradnji s Visokim učilištem Algebra.