Telegram partner

Platforma EON stigla u Hrvatsku

Gledaj prvih 30 dana besplatno

U Hrvatsku je stigla jedna od najpopularnijih OTT platformi jugoistočne Europe – EON. Ova platforma donosi vrhunsku tehnologiju i odlično korisničko iskustvo uz bogatu ponudu izvrsnih domaćih i međunarodnih programa, a može se isprobati uz posebnu promotivnu pogodnost – 30 dana besplatnog korištenja.

Svi ljubitelji TV sadržaja i filmofili od sada mogu gledati raznovrstan informativni, sportski i filmski sadržaj, a zahvaljujući EON-u svim gledateljima u Hrvatskoj ponovno su dostupni sportski kanali Sport Klub i vodeći regionalni kanal i podružnica CNN-a N1, zajedno s portfeljem kanala Discovery, uključujući Eurosport.


Gledaj bilo kada, bilo gdje i na bilo kojem uređaju

Bilježimo nekoliko trenutaka koji su oblikovali svijet multimedije u prošlom stoljeću – televizija u boji, pojava interneta i pametnih telefona te društvene mreže, koje su u potpunosti promijenile način na koji komuniciramo, živimo i promatramo svijet, a sada se nalazimo u trenutku kada dolazi novi način konzumiranja sadržaja i multimedije.

Platforma EON jedna je od predvodnica nove ere jer je maksimalno prilagođena korisniku, a njezin bogat sadržaj moguće je gledati bilo kada i bilo gdje, bez ograničenja.

Uz primjenu superiorne tehnologije i maksimalnog prilagođavanja korisniku, može se pohvaliti i jednim od najbogatijih dostupnih kataloga filmova i serija, mogućnošću gledanja više od 160 kanala, uključujući i 80 kanala u HD-u, te mobilnom aplikacijom koja korisnicima omogućava da sav sadržaj gledaju bilo kada i bilo gdje, neovisno o pružatelju internetskih usluga. Uza sve to dolazi i više od 19 tisuća naslova odmah dostupnih na platformi EON unutar Video kluba. Na EON-u svaki član obitelji može pronaći nešto za sebe.

Uz desktop i mobilnu verziju aplikacije, EON je dostupan i putem aplikacije za Smart TV, a za korisnike koji ne posjeduju Smart TV putem nagrađivanog EON SMART BOXA, uređaja koji svaki televizor pretvara u Smart TV te, uz gledanje EON sadržaja, omogućuje i pretraživanje interneta, gledanje sadržaja na YouTubeu, ali i korištenje drugih Android aplikacija.

Maksimalno prilagođen svakom korisniku

EON se maksimalno prilagođava svakom korisniku. U jednom korisničkom računu moguće je kreirati i do pet različitih profila, a u svakom je dostupna mogućnost preporuka sadržaja ovisno o korisničkim navikama.

Personalizacijom profila svaki korisnik ima mogućnost prilagoditi sadržaj svojim potrebama, željama, interesima, navikama. U skladu s vlastitim interesima, korisnik organizira sadržaj, postavke, obavijesti, ima mogućnost roditeljske zaštite te dobiva ciljane preporuke sadržaja i reklama. Tu je i mogućnost kreiranja profila EON Kids s bogatim dječjim programom za svaki uzrast, ali i sportski način gledanja sa statistikom događaja i brojnim sportskim sadržajem za sve sportske fanatike.

EON se može istodobno gledati na trima različitim uređajima – na jednoj Smart TV aplikaciji, jednom mobilnom uređaju ili osobnom računalu te putem jednog EON SMART BOXA. Kako ne biste propustili svoj omiljeni program, EON nudi opciju gledanja sadržaja i do sedam dana unatrag, pauziranja snimki uživo te pauziranja filmova ili serija unutar Video kluba i nastavka gledanja s bilo kojeg drugog registriranog uređaja.

EON nudi i podršku slike u slici (Picture in Picture) zahvaljujući kojoj korisnici mogu nastaviti gledati kanale, nadopunjavati sadržaj i sadržaj na zahtjev tijekom pregledavanja interneta ili čak i dok rade.

Tri jednostavna paketa koja ispunjavaju sve potrebe korisnika

Kako bi uživali u vrhunskom programskom sadržaju, korisnici mogu odabrati jedan od triju paketa koja EON nudi – EON START TV, EON FULL TV i EON PREMIUM TV, ovisno o tome koji najbolje odgovara njihovu budžetu i potrebama.

U svim paketima uključeni su svi kanali Sport Klub (1-10) u HD rezoluciji te vodeći informativni kanal N1. Paket EON START TV uključuje više od 60 kanala koji se mogu gledati do sedam dana unatrag te više od 3000 naslova u Video klubu, dok paket EON FULL TV donosi više od 150 kanala, uključujući Discovery, Eurosport, FOX, Nickelodeon, Disney, National Geographic, 24 Kitchen, MTV i mnoge druge, koji se mogu gledati do sedam dana unatrag, kao i više od 6000 naslova u Video klubu. Paket EON PREMIUM TV uključuje i HBO, Cinestar Premiere te Pickbox Now sadržaj, čime donosi više od 160 kanala te više od 19 tisuća naslova u Video klubu.

Korisnici mogu ugovoriti EON putem internetske stranice (www.eon.tv), na ovlaštenim prodajnim mjestima ili putem prodajnih predstavnika Telemacha Hrvatska u svojstvu trgovinskog zastupnika društva Solford Alpine GmbH, kao pružatelja usluge EON, odnosno telefonskim pozivom na broj službe za korisnike Telemacha Hrvatska.

Posebna promotivna pogodnost omogućuje korisnicima da isprobaju EON besplatno, odnosno bez naknade tijekom prvih 30 dana korištenja uz odabir plaćanja unaprijed bankovnom karticom ili uz naknadu od samo 1 kune za prvo obračunsko razdoblje za sve korisnike koji ugovore pretplatu uz odabir plaćanja putem mjesečnog računa.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu