Telegram partner

U suradnji s

Audi

Tražite idealnog zaposlenika? Ovih pet osobina imaju oni najbolji kakve treba svaki tim

Osim dobrih poslovnih odluka, za uspjeh u poslovanju ključni su motivirani, svestrani i proaktivni zaposlenici

FOTO: Getty Images/iStockphoto

„Kada vidiš uspješno poduzeće, znaj da je netko jednom donio dobru odluku. I zaposlio najbolje ljude“. Čuveni je ovo citat o poduzetništvu koji jednostavnim riječima otkriva cijelu filozofiju pametnog poslovanja: donositi odluke, reagirati na vrijeme i imati u timu progresivne zaposlenike. Ako ste i vi jedan od poslodavaca koji s novom godinom i novim poslovnim planovima traži nove članove tima, sasvim je sigurno da će zaposlenici s ovim osobinama uvelike pridonijeti uspješnosti.

Motiviranost: brojna istraživanja pokazuju kako unutar malih i srednjih tvrtki poslodavci često nisu svjesni da su upravo motivirani i zadovoljni zaposlenici jedan od važnih ključeva konkurentnosti. Zaposlenik usmjeren na ostvarenje ciljeva, poštujući vrijednosti tvrtke, a ima izraženu volju za učenjem, usvajanjem novih metoda rada i uvođenju inovacija, koji je proaktivan i zainteresiran za poboljšanje u svom radnom okruženju, ono je čemu treba težiti. Motiviran zaposlenik neće se libiti dati konkretan prijedlog, primjerice predložiti odabir nekog od genijalnih Audi vozila za svoju firmu uz mogućnost uštede do čak 150.000 kuna.

Multifunkcionalnost: razvojem novih tehnologija i sve većem digitalizacijom, ova osobina zaposlenika postaje sve važnija. Mogućnost obavljanja različitih zadataka koristeći sklop znanja i vještina može biti ključna za uspjeh, posebice manjih tvrtki. U takvim radnim okruženjima, multifunkcionalnost je važna u raznim spektrima, od tima do transporta. U svaki će se tim savršeno uklopiti Audi Q3 Sportback, snažan i savršeno tehnološki dizajniran multifunkcionalni kompaktni crossover, idealan za sve terene i radne zadatke.


Izaberi Audi Q3 Sportback

Svestran i snalažljiv u najzahtjevnijim zadavcima

Briljira u svim radnim uvjetima

Poslodavcu osigurava bonus veći od 30.000 kuna


Korporativna lojalnost: odanost je velika vrlina i u osobnom i u poslovnom životu. U svakodnevnom radnom okruženju važno je da poslodavac, kolege i klijenti imaju povjerenje u zaposlenika i njegovu radnu etiku. Zaposlenik mora razumjeti svoju poziciju u tvrtki, kolege i namjere strateških partnera, ne samo ono što klijenti govore već i ono što je skriveno između redova. Također, mora voditi brigu kako vrijednosti tvrtke promovira u javnosti te brinuti da njegov poslovni imidž bude u skladu s tvrtkom u kojoj radi.

Samostalnost u obavljanju radnih zadataka: zaposlenici koji imaju sposobnost uspješno rješavati probleme nisu samo dobri stratezi već i osobe koje će znati donijeti najbolju moguću odluku u nepredvidivim ili stresnim situacijama kada se traže brze reakcije. Za poslodavca to znači da ne mora, pored svog posla, igrati ulogu ‘dežurnog policajca’ i da može imati puno povjerenje u zaposlenika. Savršen dio takvog tima bit će i novi Audi A 4. Dinamičan, pouzdan, inovativne tehnologije, infotainmenta i sustava potpore te snažni motori zaokružuju savršeno cjeloviti paket za savršeno obavljanje svih zadataka.


Izaberi Audi A4

Vrijedan, pouzdan, tehnološki savršen

Poslodavcu osigurava bonus veći od 30.000 kuna

Prilagodljiv svim uvjetima i okruženjima


Organiziranost i kreativnost: poštivanje rokova i točnost u obavljanju radnih zadataka, redovito ažuriranje ostvarenih rezultata, čišćenje inboxa, zastarjelih materijala, informacija, osobine su bez kojih je gotovo nemoguće zamisliti idealnog zaposlenika. Svakog će poslodavca oduševiti i kreativnost te novi originalni načini obavljanja zadataka. Trebate primjer kreativne ideje? Audi je smislio savršenu: posebnu ponudu za male i srednje poduzetnik, putem koje mogu uštedjeti i do 150.000 kuna za kupnju Audi modela A4, A6, Q3, Q3 Sportback, Q7 i Q8, pretočio je u CV priču o spomenutim modelima. Svaki je Audi model predstavljen kao savršeni zaposlenik koji svom poslodavcu donosi bonus i do 150.000 kuna, a ponuda stiže na više od tisuću adresa malih i srednjih tvrtki. Uz pronalaženje idealnog zaposlenika, pronađite i svoj idealni Audi; uspjeh i ušteda neće izostati. Više informacija potražite na www.audi.hr .

 

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu