Ultimativni vodič za roštilj majstore: Izdvojili smo 10 ključnih dilema, reci nam što ti misliš

Treba li meso marinirati ili ne, kada je vrijeme za povrće na roštilju, samo su neke od pitanja na koja tražimo odgovore

FOTO: Marko Lukunic/PIXSELL

Visoke temperature, dugi dani i sunčano vrijeme – sve su to stvari zbog kojih ljeto najviše volimo provoditi roštiljajući. Okruženi najdražim ljudima, uživamo u hladnom piću i dobroj hrani. Jedino što je potrebno je zapravo – roštilj majstor.

Zato smo odlučili pripremiti ultimativni vodič za najbolji roštilj. Kako bi njegovi savjeti bili što točniji, želimo saznati i vaše mišljenje. Stoga smo pripremili anketu kroz koju rješavamo sve najpoznatije dileme vezane uz roštilj.

Od toga treba li meso biti u kompleksnoj marinadi ili začinjeno samo solju i paprom, pa do toga koji je pravilan redoslijed stavljanja namirnica na rešetke roštilja – u našoj anketi saznajemo koji su najčešći odgovori na ova pitanja.


Roštilj majstori, ovdje sudjelujte u našoj anketi!


Kako izgleda najbolji roštilj?

Kroz naša pitanja tako analiziramo ne samo koje meso pripremati i na koji način, već i koja je lokacija najbolja, kao i to kakav je roštilj onaj “pravi”.

Roštilj može biti na ugljen, drvo, struju ili plin, a dobra je vijest to što sve četiri vrste možete pronaći u Bauhaus trgovinama. Osim samog roštilja, možete pronaći i veliki broj dodataka za roštilj – od posuda za posluživanje, termometra za pečeno meso do vrhunskih noževa za steak.

Ubrzo ćemo objaviti i rezultate naše ankete, a sve vaše odgovore ćemo podijeliti kako bismo svi postali najbolji stručnjaci, pravi roštilj majstori!

Svi oni koji su ispunili anketu do 29. svibnja, imali su mogućnost osvojiti Kingstone pribor za roštilj, kamin za paljenje briketa i pribor za roštilj Wolverine.

Pobjednik nagradnog natječaja je Stjepan Pozder.
Čestitke sretnom dobitniku!


Sadržaj nastao u suradnji s Bauhausom.