Politika & Kriminal

Autobus sletio s autoceste A1, nekoliko ljudi je zatražilo liječničku pomoć

Iz PU zadarske navode kako zasad nema informacija o teže ozlijeđenima

08.02.2020., Babina Greda - Prometna nesreca na autocesti A3 izmedju cvora V. Kopanica i cvora B. Greda u smjeru Lipovca. U prometnoj nesreci sudjelovali su kamion i autobus, a nekoliko osoba je ozlijedjenjo.
Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL/Ilustracija

Autobus albanskih registarskih oznaka sletio je danas prijepodne s autoceste A1 kod odmorišta Jesenice, a u smjeru Zagreba, javlja N1. Policijska uprava zadarska dojavu o prometnoj nesreći zaprimila je u 11 sati, a potvrdili su da je nekoliko osoba zatražilo liječničku pomoć. Zasad, dodaju, ništa ne upućuje na teže ozljede.

“U tijeku je očevid i ograničenje je 40 kilometara na sat”, kazala je za N1 glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin te dodala kako će više informacija o nesreći moći iznijeti nakon završetka očevida.

Svjedok opisao mjesto nesreće

Jedan od svjedoka događaja rekao je za 24sata da je vozilo dosta oštećeno te da je vidio da ima ozlijeđenih putnika. Portal piše kako je riječ o četiri ozlijeđena.

“Koliko sam uspio vidjeti, u autobusu je bila pretežito mlađa populacija. Cijela desna strana busa bila je razrovana. Prednja strana kod vozača je napukla. Vidio sam benzin po cesti, bilo je ozlijeđenih, neki su ležali. Vidio sam i krv okolo “, opisao je svjedok.

 

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu