Politika & Kriminal

Bandić hini da ga ne dira što mu je otišao šef saborskog Kluba. Citiramo, kaže da mu je postala 'pretijesna koža'

Na pitanje strahuje li da će mu se Klub sad raspasti, Bandić je kazao da ga ništa ne zabrinjava

FOTO: Screenshot N1

Nakon što je predsjednik Kluba Milana Bandića Robert Jankovics napustio taj Klub te razloge pronašao, kako je kazao, u suštinskim razlikama koje ima s pogledima Milana Bandića, njegov potez komentirao je i zagrebački gradonačelnik.

“Gledali ste film Tesna koža? Očito mu je postala pretijesna koža, Klub velika, velika odgovornost… Gospodin Varda će biti predsjednik Kluba, a Jankovicsu želim svako dobro”, kazao je zagrebački gradonačelnik za N1.

Spekulacije oko HDZ-a?

Na pitanje strahuje li da će mu se Klub sad raspasti, Bandić je kazao da ga ništa ne zabrinjava, a na konstataciju oporbe da iza svega stoji HDZ kazao je: “Ne bih s tim špekulirao”. “Kad su ljudi dolazili, onda su rekli da će prijavljivati DORH-u, a kad odlaze opet nije dobro. To vam je kao autobusna stanica, jedan prođe, a drugi dođe”, dodao je.

Podsjetimo, Jankovics ranije danas nije htio detaljizirati razloge zbog kojih odlazi iz Bandićeva kluba. Tek je kazao kako između njega i Kluba postoji “suštinska razlika”. Pritom je istaknuo kako i dalje podržava parlamentarnu većinu.

Za još članaka poput ovog, prijavite se na Telegramove newslettere

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu