Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Batarelo strašno ljut: ’Prijelomna vijest, prijelomna vijest, Tomašević zabranio zastave Hoda za život’

'Hodamo za nerođene, ali i za slobodu od gradske tiranije', poručili su iz ultrakonzervativne udruge

24.03.2018., Zagreb - Gradjanska inicijativa "Hrvatska protiv Istanbulske konvencije" organizirala je prosvjed protiv ratifikacije Istanbulske konvencije. Prosvjednici su se okupili na Trgu zrtava fasizma odakle su krenuli prema Trgu svetog Marka, pred Vladu i Sabor. Vice Batarelo. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL

Ultrakonzervativna udruga Vigilare, koju vodi Vice John Batarelo, obrušila se na zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića nazvavši ga “mrziteljem nerođene djece” jer im je, kako tvrde, zabranio postavljanje zastave Hoda za život diljem Zagreba uoči najavljanog okupljanja ove subote. “Kreće progon Hoda”, požalili su se iz udruge Vigilare koju su svoju objavu započeli s “prijelomna vijest”.

“Premda je organizacija Hoda za život u Zagrebu već ranije imala pisano odobrenje gradskih službi za postavljanje svojih zastava na skoro 70 mjesta po gradu (kao i svake godine do sada), gradonačenik Tomašević je preko noći odlučio i dao sebi ovlasti da odlučuje tko od Zagrepčana (od čijeg novca dobiva plaću) ima, a tko nema pravo postavljati svoje zastave”, napisali su iz udruge.

‘Hodamo za slobodu od gradske tiranije’

“Tomaševiću, mrzitelju nerođene djece, a i demokracije i procedura, odvjetnici kreću”, poručili su.

PRIJELOMNA VIJEST: Gradonačelnik Tomašević ZABRANIO zastave Hoda za život!Premda je organizacija Hoda za život u…

Posted by Vigilare on Thursday, May 12, 2022

“Hodamo i za život i za nerođene, ali sada i za slobodu od ove gradske tiranije”, zaključili su iz Vigilarea. Hod za Život ove će se subote održati sedmu godinu za redom.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više