Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Benčić: 'Kampanju kakvu vodi Škoro vodio je i Vučić u Srbiji. Neka me slobodno tuži'

'Išli su toliko daleko da su plasirali tvrdnje da je naša Rada Borić bila Radoslav i da je promijenila spol'

Sandra Benčić iz platforme Možemo! dala je jutros iz Sabora izjavu za N1 televiziju u kojoj je komentirala kampanju Miroslava Škore.

“Kampanje jest bila huškačka, mogu navesti vrlo eklatantne primjere koji su bili usmjereni na poticanje podjela i mržnje prema nekim članovima. Gospodin Škoro i njegov tim su platili agenciju McElit koji su za njih pod različitim drugim imenima, plasirali niz neistina i difamacija o našim članovima”, kaže.

Benčić ističe da je to išlo toliko daleko da su plasirali tvrdnje da je naša Rada Borić bila Radoslav i da je promijenila spol. Na novinarsku konstataciju kako Škoro tvrdi da on nema veze s tim, Benčić odgovara:

Uloga braće Macan

“On je platio i to se vidi iz njihovog izvještaja agenciji, ta agencija je vlasnik tih portala, broj telefona koji morate navesti je broj jednoga od braće Macan. Da, to je radila ta agencija. Ako Škoro tvrdi da nije i da on s tim nema veze ja ga pozivam da me tuži. Ja bih jako rado ušla u taj spor. Takve stvari rade Vučić i Orban, nisam očekivala to u Hrvatskoj”, rekla je Benčić za N1.

Novinar je zatim Benčić upoznao s činjenicom da se Škoro prozvao Clintom Eastwoodom jer kad uđe u salon svi su, kako tvrdi, protiv njega, na što se ova samo nasmijala i kazala: “Škoro je daleko od Clinta Eastwooda”.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu