CNN je upravo objavio vijest o djevojčici koja je prije 18 godina oteta iz rodilišta; upravo su je pronašli živu i zdravu

Živjela je sa ženom za koju je mislila da joj je mama

ZADNJA IZMJENA: sij. 13, 2017
Foto: Šerifov ured Jacksonville

Kamiyah Mobley, oteta iz floridske bolnice u srpnju 1998. godine, pronađena je živa u Južnoj Karolini, izjavio je šerif Jacksonvillea Mike Williams, piše CNN. DNK testiranje potvrdilo je da je 18-godišnja mlada žena zaista nekoć bila beba koju je iz rodilišta otela žena, pretvarajući se da je zdravstvena djelatnica, rekao je Williams.

Mobley je pronađena ovaj tjedan u Walterboru u Južnoj Karolini, gdje su vlasti istodobno uhapsile 51-godišnju Gloriju Williams, zbog sumnje za otmicu.

Živjela je u uvjerenju da joj je žena koja ju je otela mama

Djevojka je 18 godina živjela u uvjerenju da joj je Williams majka, rekao je šerif. Danas ima drugačije ime od onog koje je dobila prilikom rođenja. Mobley je pronađena nakon nekoliko dojava koje su stigle u Državni centar za nestalu i eksploatiranu djecu, objasnio je šerif.

Mobley prije nego što je oteta iz rodilišta Šerifov ured Jacksonville

“Sumnjala je da se možda nešto dogodilo, ali… pokušajte samo zamisliti kako joj je sad dok pokušava ovo procesirati”, rekao je.