Portal za društvena i kulturna pitanja. I svijet koji dolazi.

Politika & Kriminal

Politika & Kriminal Čovjek koji je oživljavao djevojčicu u Petrinji slomio se pred kamerama: 'Hitne nije bilo 40 minuta'

Na dijete je pao dio kuće, kazao je svjedok

FOTO: Screenshot 24 sata

U potresu koji je jutros pogodio Petrinju poginulo jedno dijete, trinaestogodišnja djevojčica, potvrdio je gradonačelnik toga grada Darinko Dumbović. Reporter 24 sata pronašao je čovjeka koji je žrtvi pokušao pomoći.

„Palo je ovo na nju, ovaj dio kuće, ja sam je više od 40 minuta oživljavao. Nije bilo hitne, za to dijete će mi netko odgovarati, vjerujte mi. Poznavao sam je, vjerujte mi da će netko odgovarati. Nakon 40 minuta je došla hitna. Curica je prije pet dana napunila 13 godina“, kazao je svjedok novinaru.

Pronašao je svoju kćer

„Krunicu sam joj stavio oko vrata. Tražio sam svoju kćer, našao sam je“, dodao je u suzama. „Došla je hitna i otišla, držao sam joj puls. Ovo je težak dan, težak dan“, rekao je taj čovjek koji se predstavio kao Dinko Radučević, prenosi 24 sata.

Poginula djevojčica zasad je jedina potvrđena žrtva potresa u Petrinji. Nije poznato koliko je ljudi ozlijeđeno. Nedavno je objavljeno da je 20 ozlijeđenih osoba iz Petrinje primljeno u sisačku bolnicu, od čega je dvoje teže ranjenih.

Telegram Klub kolaž Telegram Klub kolaž
Telegram Klub logo

Klub ekskluzivnih ponuda, pogodnosti i popusta,
samo za pretplatnike Telegrama.

Saznajte više